Lifestyle|17.10.2020 09:51

Μπριγκίτε Νίλσεν: Χαστούκισα τη Μαντόνα και «κοιμήθηκα» με τον σύζυγό της Σον Πεν (vid)

Newsroom

Η Δανή ηθοποιός και πρώην μοντέλο Μπριγκίτε Νίλσεν έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν πριν λίγο καιρό όταν έφερε στον κόσμο σε ηλικία 54 ετών το πέμπτο παιδί της, με τον πέμπτο κατά σειρά σύζυγό της. Η Μπριγκίτε, την οποία αποκαλούσαν «αμαζόνα», ήταν παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε για δύο χρόνια - από το 1985 έως το 1987. Εκείνη έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι δεν έπρεπε να παντρευτούν ποτέεκείνος ότι δεν θυμόταν και πολλά από την κοινή συζυγική τους ζωή.

Η πρώην συμβία του Σταλόνε μίλησε στην τηλεοπτική σειρά «The Talk» και άφησε άναυδους τους τηλεθεατές με τις αποκαλύψεις της για το ζευγάρι Μαντόνα-Σον Πεν. Η πανύψηλη Μπριγκίτε Νίλσεν κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που ασκείται το τελευταίο διάστημα στην Μαντόνα επειδή αργοπορεί στις συναυλίες της - μάλιστα εκφράστηκαν παράπονα ότι οι φανς περιμένουν ώρες για να την ακούσουν στην περιοδεία της Madame X Tour.

Όπως είπε η Νίλσεν για τη Μαντόνα: «Το 1987 ήμουν σε ένα κλαμπ στο κέντρο της πόλης. Ήταν αναιδής και με πατούσε συνεχώς. Κατέληξα να της ρίξω ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Ήταν δυνατό, δεδομένου ότι είναι μικρόσωμη, ενώ εγώ γίγαντας». Και συνέχισε: «Θυμάμαι που με πήραν σηκωτοί έξι μεγαλόσωμοι άνδρες και με πέταξαν έξω από το κλαμπ».

Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε και την εκδίκηση που πήρε. «Ωστόσο, το καλύτερο μέρος της ιστορίας, ήταν δύο μήνες αργότερα στο νότο της Γαλλίας, πήρα το αίμα μου πίσω που ήταν τόσο αγενής μαζί μου, καθώς έκανα one night stand με τον τότε σύζυγό της, τον ηθοποιό Σον Πεν». Το 1987, η Μπριγκίτε Νίλσεν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ η Μαντόνα πήρε διαζύγιο από τον Σον Πεν το 1989.

Τον Ιούνιο του 2018, η Δανή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί και το πρώτο κοριτσάκι της σε ηλικία 54 ετών. Τόσο η ίδια όσο και ο Ιταλός σύζυγός της, ο 39χρονος Ματία Ντέσι, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη γέννηση της κόρης τους Φρίντα στο Λος Άντζελες.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που υποδεχτήκαμε στις ζωές μας την όμορφη κόρη μας. Ήταν ένας μακρύς δρόμος και άξιζε τόσο πολύ τον κόπο. Ποτέ δεν υπήρξαμε περισσότερο ερωτευμένοι», δήλωσε το ζευγάρι στο περιοδικό People. Η Νίλσεν παντρεύτηκε τον Ντέσι, τον πέμπτο σύζυγό της, το 2006.

Η Νίλσεν έχει άλλα τέσσερα παιδιά, τον Τζούλιαν 34 ετών, με τον πρώτο σύζυγό της, Κάσπερ Γουίντινγκ, τον Κίλιαν 28 ετών, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Μαρκ Γκαστίνεου, τον Ντάγκλας 25 ετών, και τον Ρούλ 23 ετών, με τον τέταρτο σύζυγό της Ραούλ Μέγιερ.

Σον ΠενΜπριγκίτε ΝίλσενΜαντόνα