Lifestyle|12.11.2019 17:39

Ο Μαραβέγιας διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται (vid)

Newsroom

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σοτηροπούλου να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης (12/11), η δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου μέσα από την εκπομπή «Ελένη» επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας: «Επιβεβαιώνω ότι παντρεύεται ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου. Είχα πληροφορίες. Τον Σεπτέμβριο με το καλό θα φάμε κουφέτα». 

Ωστόσο, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έσπευσε να διαψεύσει την είδηση με μία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. «Με τα κουτσομπολίστικα τα μπλόγκ και τα γκόσιπ σάιτ πέφτεις για ύπνο Κυριακή βράδυ ανύπαντρος και ξυπνάς Δευτέρα πρωί παντρεμένος. Άντε και στα δικά σας». 

Παράλληλα, το ευτυχισμένο ζευγάρι ταξίδεψε με φίλους στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο με αφορμή το 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της πόλης στο «Eden» στο πεζόδρομο της Καλαποθάκη διασκεδάζοντας μεταξύ άλλων με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ορέστη Ανδρεαδάκη και τον γνωστό κριτικό κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο οποίος παρουσίασε και την τελετή λήξης του.

Κωστής ΜαραβέγιαςΤόνια Σωτηροπούλου