Lifestyle|17.11.2019 13:03

Παρουσιάστρια και ηθοποιός πρώτη φορά «Στην υγειά μας, ρε παιδιά»: Πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά ήρθα

Newsroom

Μια ιδιαίτερη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το βράδυ του Σαββάτου (19/10), αλλά και όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή. Ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου και ο Δημήτρης Κοντολάζος ερμήνευσαν αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Ματίνα Νικολάου, η οποία έδωσε το «παρών» στο χθεσινό αφιέρωμα του Σπύρου Παπαδόπουλου. «Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτή την πρόσκληση. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά ήρθα τελικά. Και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ αυτή τη βραδιά με τις καλύτερες λαϊκές φωνές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Ελπίζω να χορέψουμε πολύ, έτσι; Γι’ αυτό ήρθα εγώ τώρα» είπε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. 

Παράλληλα, στη διάρκεια της εκπομπής, η Ειρήνη Στεριανού και η Βασιλική Αγγέλη χόρεψαν ένα σέξι τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού «Λίγο λίγο θα με συνηθίσεις». Τα δύο κορίτσια «άναψαν φωτιές» στο πλατό και κανένας άντρας δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους.

Στην υγειά μας ρε παιδιάΜατίνα ΝικολάουΣπύρος Παπαδόπουλος