Μαρία Σολωμού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνέχισε στη «Βερβερίτσα» (vid)
NewsroomΤο μεσημέρι της Τρίτης (19/11), η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά.
«Με τον Νίκο περάσαμε μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι μαγικό. Κόλλησαν όλα τα πράγματα γιατί είχαμε πολύ καλή διάθεση. Διάθεση διακοπών και δουλειάς μαζί. Το θέμα, όμως, ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή ότι δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη πέρυσι δυο τρεις φορές και κάποια στιγμή μου λέει: "Μαρία, έχω αγχωθεί και φοβάμαι πως μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που ζω δεν θα το κάνω και θα μείνεις χωρίς δουλειά". Μου είπε να κλείσω αλλού και δεν πειράζει. Κάπως έτσι έγινε. Δεν στενοχωρήθηκα. Βλέπω πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιον λόγο» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.
Η Μαρία Σολωμού αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βρε, καλώς τους» στο θέατρο «Βρετάνια», σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Στο θίασο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Νίκος Πολυδερόπουλος.
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης