Lifestyle|30.11.2019 13:28

Γονίδης- Σφακιανάκης: Στον αέρα η συνεργασία τους - Όλο το παρασκήνιο (vid)

Newsroom

Από το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό πως φέτος το χειμώνα ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νότης Σφακιανάκης θα εμφανίζονταν σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο, αλλά ένα νέο απρόοπτο έφερε αναβολή στην πρεμιέρα τους για τρίτη φορά

Μπορεί οι φήμες περί μειωμένων κρατήσεων ή κακής σχέσης μεταξύ των δύο τραγουδιστών να φουντώνουν, ωστόσο μία τρίτη έρχεται να προστεθεί. Ακούγεται πως ο Σταμάτης Γονίδης έχει σκοπό να συνεργαστεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού, λέγεται πως ο Νότης Σφακιανάκης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με τη φωνή του. 

«Δεν είμαστε απλώς χαρούμενοι, είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί θα προσφέρουμε στο κοινό τη μεγαλύτερη συνεργασία του φετινού χειμώνα. Η επίσημη πρεμιέρα μας θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα καθώς αυτό που προέχει είναι υγεία του Ν. Σφακιανάκη, ο οποίος ακόμη δυστυχώς, ταλαιπωρείται από ένα θέμα στο λαιμό του. Σε ό,τι αφορά σημερινό δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με τον Σ. Γονίδη, δεν έχει ίχνος σοβαρότητας και αλήθειας, ίσως μόνο να είναι κατευθυνόμενο. Όσο κάποιοι κι αν αφήνουν να αιωρούνται και να μεταφέρονται ως ρεπορτάζ φτηνές φήμες» γράφει η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού. 

Σταμάτης ΓονίδηςΝότης Σφακιανάκης