Lifestyle|29.11.2020 17:04

Γκλεν Κλόουζ: «Με παρενόχλησε διάσημος ηθοποιός σε οντισιόν»

Newsroom

Η 71χρονη ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ μίλησε ανοιχτά και ισχυρίστηκε ότι έχει πέσει θύμα παρενόχλησης με έναν «λεπτό» τρόπο από έναν «πολύ διάσημο» ηθοποιό κατά τη διάρκεια οντισιόν που έπαιρναν μέρος.

Η σταρ της ταινίας Ολέθρια Σχέση («Fatal Attraction») μιλώντας για το περιστατικό είπε ξεκάθαρα πως δεν αισθάνθηκε να «απειλείται» από τις πράξεις του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά η κίνηση του την έκανε να «παγώσει» και τον κάλεσε να διορθώσει τη συμπεριφορά του αμέσως.

Μιλώντας στη Lady Gaga, την Κάθριν Χαν, τη Νικόλ Κίντμαν, τη Ρεγγίνα Κινγκ και τη Ρέιτσελ Βάιζ στο The Hollywood Reporter's Actress' Roundtable, θυμήθηκε ακριβώς αυτό που συνέβη.

«Είχα μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, έτσι το σκέφτομαι κάθε φορά που έρχεται στο μυαλό μου. Στην οντισιόν αυτός ο πολύ διάσημος, πολύ μεγάλος ηθοποιός, την ώρα που διάβαζα, έβαλε το χέρι του στο μηρό μου. Δεν είχε καμία σχέση με τον χαρακτήρα του ρόλου ή τη σκηνή. Με πάγωσε. Προσπαθούσα να διαβάσω τη σκηνή και ξαφνικά σκέφτηκα "Γιατί το κάνει αυτό;" Τώρα συνειδητοποιώ ότι σκέφτηκα πώς νιώθει κάνοντάς το αυτό. Έχω καταλάβει πολύ καλά τι σημαίνει να παγώνεις».

Η ηθοποιός δεν ανέφερε ποιος ήταν αλλά πολλοί θα σκέφτηκαν τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Ολέθρια Σχέση», Μάικλ Ντάγκλας. Κάτι που δεν ισχύει γιατί οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ καλοί φίλοι. Το «εκρηκτικό» ζευγάρι της Ολέθριας Σχέσης του 1987, έκανε το 2017 ένα συγκινητικό reunion. Τριάντα χρόνια μετά, ο Ντάγκλας πήγε να θαυμάσει την συνάδελφο και φίλη του στο Μπρόντγουεϊ μιούζικαλ «Sunset Boulevard».

Γκλεν Κλόουζ