Lifestyle|30.11.2018 12:45

Η Σελίνα Γκόμεζ ενθαρρύνει τις νέες γυναίκες (pics)

Newsroom

Η Σελίνα Γκόμεζ παραχώρησε, πρόσφατα, συνέντευξη στο γυναικείο περιοδικό Elle και μίλησε για τη νέα συλλογή SGXPUMA «Strong Girl» (Δυνατό Κορίτσι) αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τα κρυμμένα μηνύματα στη σειρά ενδυμάτων, τις πιέσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για το τι την κάνει να αισθάνεται δυνατή εξωτερικά και εσωτερικά.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τα κορίτσια να γνωρίζουν τη δύναμη στα πάντα, η ταυτότητά τους και η ψυχή τους, βρίσκεται μέσα τους και πάρα πολύ σήμερα τη δίνουν τόσο εύκολα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σχολείο ή στις σχέσεις», ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια. 

T

Όσον αφορά τα κρυμμένα μηνύματα στη συλλογή, η τραγουδίστρια και ηθοποιός λέει ότι είναι κάτι που ελπίζει να συμπεριλάβει σε μελλοντικά σχέδια.

T

«Το νόημα του μηνύματος είναι ότι αν το μυαλό σας αισθάνεται ισχυρό και το σώμα σας αισθάνεται ισχυρό και νιώθετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα. Απλώς θέλω να το νοιώθουν οι άνθρωποι», πρόσθεσε η Σελίνα Γκόμεζ. 

T

Μπορεί να είναι μία από τις προσωπικότητες στο Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους, όμως η Γκόμεζ εξηγεί ότι και η ίδια γίνεται μερικές φορές ανασφαλής. «Γίνομαι μερικές φορές ανασφαλής, περνάω παράξενα σκαμπανεβάσματα, αλλά γενικά θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται όμορφα με αυτά που φορούν», όπως εξήγησε.

T
μόδασυλλογήΣελίνα Γκόμεζ