Lifestyle|30.11.2018 14:33

Η Ευγενία Σαμαρά στο «Τv Έθνος» της Κυριακής: «Στον έρωτα τα χάνω»

Newsroom

Η Ευγενία Σαμαρά μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ, εξηγεί γιατί δεν την αφορούν τα ποσοστά τηλεθέασης και δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα. Επίσης, αναφέρεται στην παλαιότερη συνεργασία της με τον Αντώνη Κανάκη.

Ακόμη η Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει στοιχεία του ρόλου της στην αστυνομική σειρά «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Open και o Μανούσος Μανουσάκης μιλά για την μεγαλεπήβολη παραγωγή «Το κόκκινο ποτάμι» που θα προβληθεί στο Open.

Ακόμη: Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη Μάρκου Σεφερλή – «Παλλάς» για την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για το νέο κύκλο του «X – Factor» στο Open και ρεπορτάζ για την αλλαγή πόστου της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ΑΝΤ1.

Προσεχώς στα σίριαλ:
- Τροχαίο σοκ στο Τατουάζ»: Η Τατιάνα γεννά πρόωρα και το μωρό της κινδυνεύει!
- Κίνδυνος για τη μικρή Ελίφ που πέφτει στα χέρια του Νετζντέτ.
- Τραγικό τέλος για την Εβελίνα στην «Επιστροφή».

Μαζί αναλυτικός οδηγός 36 σελίδων με όλο το πρόγραμμα των καναλιών, οι ταινίες και οι αθλητικές μεταδόσεις και χρηστικές στήλες την υγεία και τη μόδα και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας. Σε αυτό το τεύχος οι πιο πρωτότυπες ιδέες για την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού και συνταγές για τη νηστεία των Χριστουγέννων.

TV ΈθνοςΕυγενία Σαμαρά