Lifestyle|05.12.2019 14:10

Παύλος Χαϊκάλης: Η ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγό του και τα κιλά που έχασε (vid)

Newsroom

Tο βράδυ της Τετάρτης (4/12), ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε πως κάποτε υπήρξε ντέντεκτιβ και πως σύντομα θα είναι και επαγγελματίας αστρολόγος καθώς παρακολουθεί μαθήματα αστρολογίας σε σχολή.

«Ασχολούμαι 20 χρόνια με την αστρολογία, αλλά αυτή τη στιγμή μου δίνεται η δυνατότητα να το σπουδάσω γιατί ανοίχτηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια σχολή αστρολογίας με πολύ έγκριτους καθηγητές. Όποιος θέλει πλέον μπορεί να πάρει και επίσημα το χαρτί. Η αστρολογία είναι μια εσωτερική αναζήτηση. Είναι περισσότερο ψυχολογία. Να γνωρίσεις και να κατανοήσεις το σχέδιο του Θεού πάνω στον άνθρωπο. Είναι πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο να ασχοληθεί με την εσωτερική αστρολογία, να ψάξει να βρει τον εαυτό του και να διορθώσει πράγματα» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός. 

Παράλληλα, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα λάθη και τα πάθη του και έκανε ερωτική εξομολόγηση στη πρώην σύζυγό του, Μαρία. Παραδέχτηκε μοιραία λάθη και δηλώνει πως εκείνη τον άλλαξε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά λέγοντας πως έχασε πολλά κιλά όχι από στεναχώρια, αλλά διεκδικώντας έναν νέο εαυτό. 

«Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Εκπέμπει φως. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Της αξίζουν πολλά περισσότερα. Μου άλλαξε ριζικά τη ζωή. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Θέλω να είναι ήρεμη, να είναι καλά γιατί της αξίζει πραγματικά. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση φταίει πάντα ο άντρας» τόνισε ο Παύλος Χαϊκάλης. 

Παύλος Χαϊκάληςχωρισμός