Lifestyle|05.12.2019 15:05

Ελένη Χατζίδου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας στην εγκυμοσύνη της (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (4/12), η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για το πόσο άλλαξε τη ζωή της η μητρότητα. Παράλληλα, περιέγραψε τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Ετεοκλής Παύλου και αποκάλυψε πώς έμαθε ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί.

«H γέννα μου δεν ήταν εύκολη. Είχα θρομβοφιλία. Ακόμη έχω. Και στην επόμενη γέννα θα χρειαστεί να κάνω κάποιες αντιπηκτικές ενέσεις, αν κάνω και δεύτερο παιδί. Όταν μου είπε ο γιατρός τι έχω, έπρεπε κάθε μέρα να κάνω και μια αντιπηκτική ένεση. Τα νερά έσπασαν 15 ημέρες νωρίτερα και όταν ήρθε η ώρα να γεννήσω, εγώ είχα κάνει 10 λεπτά πριν την αντιπηκτική μου ένεση.

Αυτή αντενδείκνυται με την επισκληρίδιο και μου είπε ο γιατρός πως δε μπορούσα να πάρω παυσίπονο. Πόνεσα πολύ 12 ώρες. Πολλές γυναίκες έχουν χάσει πολλά μωράκια γι' αυτόν τον λόγο. Δεν τους το είπε ο γιατρός. Εμένα μου το είπε κατευθείαν» αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Τέλος, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη τον οποίο γνώρισε τυχαία, στο μαγαζί του στο Ηράκλειο, πριν ακόμα εκείνος γίνει ευρέως γνωστός.

Ελένη Χατζίδουεγκυμοσύνη