Lifestyle|10.12.2019 11:02

GNTM 2: Η διπλή αποχώρηση, τα νεύρα της Μαρίας και τα πισώπλατα μαχαιρώματα (vids)

Newsroom

Ένα διαφημιστικό βίντεο γεμάτο λάμψη και αισθησιασμό αποτέλεσε την πρόκληση της δοκιμασίας αποχώρησης, που θα ακολουθούσε το βράδυ της Δευτέρας. Με τον πελάτη να παρευρίσκεται στα γυρίσματα, το κάθε κορίτσι του «GNTM 2» έπρεπε να επιστρατεύσει όλη τη γοητεία και να σαγηνεύσει τις κάμερες, ενώ προωθούσε ένα πολυτελές λάδι σώματος.

Το αβαντάζ της Μαρίας, της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία να κινηθεί στρατηγικά. Οι περισσότερες κοπέλες δυσκολεύτηκαν να δώσουν το αποτέλεσμα που οι κριτές ήθελαν από τις εννέα καλύτερες του διαγωνισμού. Όταν έφτασε η σειρά της Μαρίας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσπευσε να της πει ότι χρησιμοποιεί λάθος τα χέρια της. Μάλιστα, τη ρώτησε εάν έχει βάλει ξανά στο σώμα της λάδι ή κρέμα και αυτό ενόχλησε τη Μαρία. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, απάντησε στην κριτή του ριάλιτι και δεν έκρυψε την ενόχλησή της. 

Στο πλατό, οι κριτές ήταν πολύ απογοητευμένοι από τις επιδόσεις των κοριτσιών και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα. Τελικά, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσουν από το ριάλιτι μόδας η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά.

Μάλιστα, η πρώτη έκανε μια δήλωση στην κάμερα που προκάλεσε αίσθηση. Όπως ανέφερε, θα ήθελε να κερδίσει η Μαρία. «Παρά τις αντιπαραθέσεις, παρά τα νεύρα, παρά τη συμπεριφορά της. Πιστεύω πως αν κέρδιζα και εγώ θα ήμουν διατεθειμένη να της δώσω τα μισά χρήματα για την εγχείρηση στο χέρι της» είπε και συμπλήρωσε: «Είναι ένα κορίτσι που τα χρειάζεται και τα έχει ανάγκη».

Ωστόσο, λίγο πριν την αποχώρηση, τα κορίτσια απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης μετά τα πολύωρα γυρίσματα της δοκιμασίας. Ένα παιχνίδι «Αλήθεια ή Θάρρος» στάθηκε αφορμή για εντάσεις και ξεσπάσματα. Όταν ζήτησαν από τη Μαρία να ξεφλουδίσει μια μπανάνα με τα δόντια της και εφόσον δεν υπήρχε το φρούτο στην κουζίνα, η Μαρία αντέδρασε με τις συμπαίκτριές της να γίνονται έξω φρενών. «Θέλει κάθε φορά να τραβάει τα βλέμματα όλων, γενικότερα είναι πάρα πολύ κουραστική» δήλωσε στην κάμερα, αλλά και στη συνέχεια του παιχνιδιού η Άννα που βγήκε εκτός εαυτού. «Παίζεις συνεχώς την έξυπνη και γενικότερα είσαι πάρα πολύ κουραστική» είπε η παίκτρια του GNTM στη Μαρία.

GNTMGNTM 2