Lifestyle|11.12.2019 13:50

GNTM 2: «Θύμωσε» το Twitter με την αποχώρηση της Ιλντα Κρόνι (vids)

Newsroom

Μετά την αποχώρηση των δύο κοριτσιών, της Κωνσταντίνας Φλώρου και της Πόπης Γαλετσά, στο επεισόδιο της Δευτέρας (09/12), μία τούρτα έκπληξη, με αφορμή τα γενέθλια τις Κάτιας, έδωσε την ευκαιρία στις διαγωνιζόμενες να αφήσουν για λίγο στην άκρη όσα τις χωρίζουν. 

Ωστόσο, η Κάτια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, καθώς, όπως τόνισε, δεν μπορούσε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για την ίδια, να επικοινωνήσει με τους γονείς της. «Είναι λίγο περίεργο να έχεις τα γενέθλιά σου και να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με κανέναν από τους δικούς σου. Ξύπνησα το πρωί, μου βγήκε όλη η ένταση στο τρέξιμο, στην πισίνα, στη γυμναστική, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει πολύ» τόνισε στην κάμερα η Κάτια.

Στη φωτογράφιση αποχώρησης, τα κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπα με ένα concept, που τις ενθουσίασαν. Σε ένα βιομηχανικό τοπίο, τα μοντέλα φόρεσαν ρούχα υψηλής ραπτικής και πόζαραν στα δωδεκάποντα τακούνια τους, πάνω στην κουτάλα μιας μπουλντόζας. Ο Αποστόλης Κουκουσάς απαθανάτισε την απόπειρα κάθε διαγωνιζόμενης να αναδείξει όσο καλύτερα μπορούσε το αρκετά δύσκολο ρούχο που φορούσε, καθώς η κουτάλα σηκωνόταν στον αέρα.

Οι κριτές αποφάσισαν τελικά να αποχωρίσει ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, η Ίλντα, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με την Άννα. «Ίλντα μου είσαι ένα εκπληκτικό κορίτσι, η προσπάθειά σου έχει φανεί σε όλους μας. Είσαι καταπληκτική, μην το βάζει κάτω, δε σημαίνει κάτι αυτό για σένα, γιατί θα τα καταφέρεις! Είσαι μοντελάρα, αρκεί να τα βάλεις όλα σε μία σειρά, να βρεις το γραφείο σου και να συνεχίσεις» της είπε η Βίκυ Καγιά.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ίλντα έκανε τις πρώτες δηλώσεις υπογραμμίζοντας ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. «Δεν ξέρω τι έγινε. Ήταν κάτι που δεν περίμενα ποτέ να συμβεί αυτή τη φορά. Τα είχα πάει πάρα πολύ καλά και μάλιστα λέγαμε ότι ενδεχομένως να είχα και την καλύτερη φωτογραφία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έφτασα μέχρι αυτό το σημείο. Έχω χαρεί πάρα πολύ. Πιστεύω ότι δε μου άξιζε να φύγω τώρα, αλλά και πάλι έχω φίλες που έχουν παραμείνει και εύχομαι μία από αυτές να κερδίσει».

T

Η χθεσινή αποχώρηση στο «GNTM 2» έστρεψε τα πυρά του Twitter ενάντια στην Άννα και στην Άννα - Μαρία

T
T
T
T
T
GNTM 2GNTMTwitter