Lifestyle|12.12.2019 14:24

Κοκκίνου: Το πωλητήριο στον παιδικό σταθμό, το unfollow στη Χρηστίδου και η πλαστική στο στήθος

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (11/12), η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τη ζωή της, για τον μονάκριβο γιο της, για συνεργασίες που την έκαναν να «μπουχτίσει», καθώς και για τη σχέση της με τα social media.

«Το 2012, 2013, 2014 εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη. Έκανα συναυλίες από εδώ και από εκεί. Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανα. Ήθελα να πηγαίνω στο χώρο που εργάζομαι με χαμόγελο και να φεύγω με χαμόγελο. Αγαπώ αρκετά τη δουλειά μου και δίνομαι σ' αυτήν 100%» υπογράμμισε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Για τον παιδικό σταθμό που πούλησε τον περασμένο Σεπτέμβρη ανέφερε: «Δεν έκλεισε σαν επιχείρηση. Δεν άντεχα. Ήταν πάρα πολλές οι υποχρεώσεις και δεν προλάβαινα. Ήμουν συνέχεια εκεί, μιας και ήμουν η υπεύθυνη. Ήθελα να είναι όλα τέλεια και αναλωνόμουν με πράγματα που δεν έπρεπε».

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε για το unfollow που έκανε πριν λίγο καιρό «Με τα social media ασχολούμαι, αλλά όχι όσο άλλοι. Η ζωή έχει από όλα. Άλλες φορές σχολιάζουμε, άλλες δε σχολιάζουμε. Έτσι κι αλλιώς, δημοσίως, σχέσεις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές δεν τις σχολιάζω ποτέ. Νομίζω κάποια πράγματα είναι για εμάς. Και η ζωή είναι έτσι τώρα, μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια. Ποτέ δε ξέρεις. Το Instagram είναι χαφιές μεγάλος» αρκέστηκε να πει. 

Στη συνέχεια, πέρασε και από τις «Μύγες», όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει μικρύνει το στήθος της. 

Σίσσυ ΧρηστίδουΈλλη Κοκκίνου