Lifestyle|25.10.2018 08:49

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης (25/10)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο τα οικονοµικά καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται µε λογαριασµούς και υποχρεώσεις. Θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση στο ταµείο σου και να βγεις κερδισµένος/η. Εχεις την ευκαιρία να επιτύχεις νέες συµφωνίες µέσα στη δουλειά σου.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί συναισθηµατική αναστάτωση στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου. Η γνώµη σου δεν είναι σταθερή, πράγµα περίεργο για εσένα, και ξαφνιάζεις όσους συναναστρέφεσαι. Θα ξυπνήσεις µε διάθεση να αλλάξεις πράγµατα και ανθρώπους που δεν σε καλύπτουν.

Δίδυµοι

Η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερά της καθώς η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί ανασφάλεια και σκέψεις που σε αγχώνουν, αν και δεν υπάρχει πραγµατικός λόγος. Αιτία γι’ αυτό είναι οι εµµονές που κατακλύζουν το µυαλό σου και δεν χαλαρώνεις. Στρέψε την προσοχή σου σε κάτι συγκεκριµένο και µην αφήνεις το µυαλό σου να παράγει σκέψεις ανεξέλεγκτα.

Καρκίνος

Θέλεις να πας µε τους φίλους σου για έναν καφέ καθώς η Σελήνη δηµιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς µε κόσµο. Φιλικές συναντήσεις και συλλογικές δραστηριότητες βοηθούν να περάσεις µια όµορφη ηµέρα ξεφεύγοντας από δουλειές και καθηµερινές υποχρεώσεις. Θα έχεις µια ιδέα σχετική µε την εθελοντική εργασία και παρακινείς και φίλους σε αυτό.

Λέων

Συνειδητοποιείς πως κάποιες επαγγελµατικές απαιτήσεις σε πιέζουν και σε αγχώνουν. Η Σελήνη στον Ταύρο υπενθυµίζει πως για να ξεχωρίσεις πρέπει να δουλέψεις αρκετά. Πρόσεξε τις κινήσεις σου στον επαγγελµατικό σου χώρο καθώς πολλά βλέµµατα είναι στραµµένα επάνω σου, ή από ενδιαφέρον ή από περιέργεια.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα τη διάθεσή σου, χαρίζοντάς σου όρεξη για µια εκδροµή ή ένα ταξιδάκι. Αν δεν κάνεις κάτι από τα δύο δεν χρειάζεται να στενοχωρηθείς, καθώς µε κάποιον τρόπο το µυαλό σου θα ταξιδέψει σε µέρη όπου µπορεί να χαλαρώσει. Ισως η µέρα να φέρει εκπλήξεις.

Ζυγός

Μια συζήτηση µε κοντινούς ανθρώπους γίνεται η αφορµή να θυµηθείς περασµένα γεγονότα που σε πείραξαν. Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσεις σε ένα ερωτικό ζήτηµα του παρελθόντος που δεν έχει τελειώσει ακόµα. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί συναισθηµατική αναστάτωση και πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Σκορπιός

Κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις καλό κλίµα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Η Σελήνη στον Ταύρο κάνει ιδιαίτερα σηµαντικούς τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε προσωπικό ή σε επαγγελµατικό επίπεδο. Η ηµέρα ενδείκνυται για να γεφυρώσεις διαφορές.

Τοξότης

Εχεις αρκετές υποχρεώσεις και ίσα ίσα προλαβαίνεις να µας διαβάσεις! Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να βάλεις δουλειές και εκκρεµότητες σε τάξη. Ισως εκτός από αυτά που κανόνισες να προκύψουν και κάποια έκτακτα, γι’ αυτό µη στριµώξεις την ηµέρα µε δραστηριότητες, ώστε να τροποποιήσεις το πρόγραµµά σου αν χρειαστεί.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου είναι καλός οιωνός για σήµερα. ∆ώσε έµφαση σε πράγµατα που σε ευχαριστούν, όπως κάποιο χόµπι, η επαφή µε φίλους και συνάντηση µε τον/τη σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα βάζεις φρένο σε επαγγελµατικές υποχρεώσεις για να ασχοληθείς µε τις προσωπικές σου ανάγκες, όµως σήµερα πρέπει να το κάνεις.

Υδροχόος

Προκύπτουν διαφωνίες µε τους δικούς σου καθώς έχετε διαφορετική αντιµετώπιση σε συγκεκριµένο ζήτηµα και δηµιουργούνται ατέρµονες συζητήσεις. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος παραπόνων για γεγονότα του παρελθόντος. Οι δικοί σου δεν τη γλιτώνουν καθώς είναι οι πρώτοι που συνειδητοποιούν πως έχεις όρεξη για «φασαρία».

Ιχθύες

Εχεις την τάση να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις, τις απόψεις και τα συναισθήµατά σου καθώς η Σελήνη στον Ταύρο βοηθά να επικοινωνήσεις µε τους γύρω σου! Η επαφή µε συγγενείς, γνωστούς ή γείτονες είναι πολύ βοηθητική και για εσένα και για τη διάθεσή σου και θα σου δείξει πως είσαι πολύ δυνατός/ή επικοινωνιακά. Πρόσεξε την τάση για σπατάλες.