Lifestyle|15.12.2019 15:59

Δημήτρης Μπάσης: Απαντά για το πιάτο που του πέταξε ο Ντάνος στο κεφάλι

Newsroom

Ένα αναπάντεχο ατύχημα συνέβη πριν από μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου της μουσικής εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ το κέφι είχε «ανάψει», ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε ένα πιάτο για να το σπάσει. Αλλά αυτό κατά λάθος χτύπησε τον Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι. Ευτυχώς, ο τραγουδιστής δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αν και προκλήθηκε αναστάτωση.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και απάντησε πρώτη φορά για το περιστατικό που συνέβη στη μουσική εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Είναι λίγο αστείο, δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Μιλάμε για ένα γύψινο πιάτο, από αυτά που τα πετάς για να σπάσουν. Απλώς, το αστείο είναι πως ξαφνιάστηκα, καθώς είχα κλειστά τα μάτια εκείνη τη στιγμή λόγω του τραγουδιού που ερμήνευα και ήταν τόσο αστείο καθώς δεν το απέφυγα καν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στεναχωρήθηκε και μου ζήτησε συγγνώμη. Εντάξει, κατά λάθος έγινε, δεν θύμωσα καθόλου, είμαι χαμηλών τόνων γενικά και είδα ότι στεναχωρήθηκε το παιδί» είπε χαρακτηριστικά.

Στην υγειά μας ρε παιδιάΓιώργος ΑγγελόπουλοςΔημήτρης ΜπάσηςΝτάνος