Lifestyle|23.06.2020 14:00

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Ήμουν πάντα επιφυλακτική με την τηλεόραση»

Newsroom

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι μια γυναίκα που πάντα θαύμαζα για τον δυναμισμό, τη φινέτσα, αλλά και την αισθητική που απέπνεε μέσα από τους ρόλους της σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο. Είχε ένα μυστήριο που την έκανε ιδιαίτερα γοητευτική. Αυτό που επίσης μου άρεσε με τη συγκεκριμένη ηθοποιό είναι η στάση που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στα media.

Χωρίς να τα σνομπάρει, επέλεγε πάντα πού και πότε θα μιλήσει, ενώ μου έδινε την αίσθηση πως οι συνεντεύξεις δεν ήταν ποτέ το καλύτερό της, από την άποψη ότι προτιμούσε να μιλάει μέσα από τη δουλειά της. «Ως άνθρωπος είμαι εσωστρεφής και θεωρώ πως η δημοσιότητα είναι μια αναγκαία συνθήκη, λόγω της δουλειάς που κάνω. Οπότε, προσπαθώ να κοντρολάρω αυτή την αμηχανία που έχω με την έκθεση και τη δημοσιότητα, ειδικά όταν θα κάνω μια συνέντευξη όπου θα μιλήσω για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, είτε στο θέατρο είτε στον κινηματογράφο» λέει με ειλικρίνεια.

«Ο ρόλος της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου με άγγιξε»

Αυτός ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα δημιουργικός για εκείνη, καθώς πέρα από την ταινία Ευτυχία, στην οποία πρωταγωνιστεί και πραγματεύεται τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, παίζει και στη θεατρική παράσταση Lulu στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ η παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, ρίχνει αυλαία στις 12 Ιανουαρίου.

«Τριάντα χρόνια πριν είχα παίξει τη Lulu. Τώρα υποδύομαι μια γυναίκα η οποία ερωτεύεται τη Lulu και καταστρέφεται από αυτό τον έρωτα. Όλο το έργο κινείται στην αισθητική του γκροτέσκο και μέσα από αυτό τον κώδικα αναδεικνύονται τα τραγικά στοιχεία του έργου» εξηγεί. Πέντε μέρες μετά το φινάλε της Lulu, και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσουν οι παραστάσεις στο θέατρο Βεάκη με τις Τρεις Αδελφές του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

Πηγή People

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη