Lifestyle|18.12.2019 11:52

Σάκης Αρσενίου: Το ιατρικό λάθος που οδήγησε τον αδερφό του σε αναπηρία (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τρίτης (18/12), ο Σάκης Αρσενίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες. Πώς ένα ιατρικό λάθος προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον αδελφό του λίγες μέρες μετά τη γέννηση του. Περιέγραψε τον αγώνα των γονιών του να μεγαλώσουν με αγάπη και ενότητα τα τρία τους παιδιά και εξήγησε γιατί χρειάστηκε να παίξει μέχρι και ξύλο στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον Σωτήρη.

«Ο αδερφός μου γεννήθηκε κανονικά, λίγο πρόωρος, όμως όπως μου είπε η μητέρα μου, ένα λάθος των γιατρών, μια αμέλεια, τον άφησε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς οξυγόνο και έγινε ό,τι έγινε. Οι γονείς μου του στάθηκαν φυσικά, είναι ήρωες για μένα, γιατί μετά τον Σωτήρη μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν κι άλλο παιδί, εμένα και έπειτα την αδερφή μου. Είμαστε πολλοί δεμένοι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής. 

Τόσα χρόνια δεν έβρισκα κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να το πω. Ούτε μπήκα ποτέ στη διαδικασία για να το εκμεταλλευτώ. Για μένα δεν είναι πρόβλημα. Ο Σωτήρης έχει φοβερή δύναμη και είναι πολύ καλός στη μουσική. Του αρέσει το "El Ritmo Psicodelico" της Φουρέιρα» πρόσθεσε. 

τραγουδιστήςΣάκης Αρσενίου