Lifestyle|30.12.2019 14:30

Σάρον Στόουν: Μπήκε σε εφαρμογή γνωριμιών και της μπλόκαραν το προφίλ

Newsroom

Την «πέταξαν» έξω από την εφαρμογή ραντεβού «Bumble», την ηθοποιό Σάρον Στόουν, αφού ορισμένοι χρήστες ανέφεραν στους διαχειριστές της σελίδας τον λογαριασμό ως ψεύτικο. Όπως έγραψε η διάσημος ηθοποιός στα social media, άνοιξε τον λογαριασμό στην εφαρμογή, προς αναζήτηση ραντεβού, και όταν προσπάθησε να ξαναμπεί διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε.

«Έι, Bumble, το να είμαι εγώ είναι αιτία αποκλεισμού; Μη με αφήνετε έξω από την κυψέλη», έγραψε η ηθοποιός στο Twitter. Η Στόουν, η οποία χώρισε τον συντάκτη της εφημερίδας Φιλ Μπρόνστεϊν το 2004, αστειεύτηκε λέγοντας ότι η εφαρμογή κάνει διακρίσεις σε βάρος των διάσημων ηθοποιών.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει δημόσια για αναζήτηση ραντεβού. Το 2014 είχε δηλώσει «διαθέσιμη», ενώ ο 2016 o Τζέιμς Κόρντεν του «The Late Late Show» γύρισε μαζί της ένα βίντεο για να τη βοηθήσει να βρει άνδρα. 

T

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποιον λόγο η Στόουν δεν εγγράφηκε στην αποκλειστική για διάσημους εφαρμογή ραντεβού, την «Raya» και επέλεξε μία εφαρμογή για κοινούς θνητούς.

εφαρμογήΣάρον Στόουν