Lifestyle|04.01.2020 12:54

Η Αννίτα Ναθαναήλ ποζάρει εντελώς γυμνή στα 51 της (pics)

Newsroom

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι από τις πιο όμορφες, ευχάριστες και καλλίγραμμες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και να κάνει πράγματα που την χαροποιούν. Αγαπάει το κορμί της και φροντίζει τόσο να τρέφεται σωστά, αλλά και να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά για να κρατάει τη φόρμα της.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία, διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία που έκανε τους followers της να μην μπορούν να σταματήσουν τα σχόλια και τα like. Η παρουσιάστρια ποζάρει εντελώς γυμνή και αποκαλύπτει πώς ακριβώς είναι το κορμί της. «Έχω 2020 λόγους ν' αγγίξω την καλύτερη και πιο βιώσιμη εκδοχή του εαυτού μου αυτή τη χρονιά! Εσείς;» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας. 

T

Η Αννίτα Ναθαναήλ και ο σύζυγός της, ο Αμερικανός και πρώην επαγγελματίας πολίστας, Κρις Χάμπερτ, μαζί με τις δύο κόρες τους, υποδέχτηκαν το νέο έτος στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια. Τα τελευταία χρόνια, η παρουσιάστρια απέχει από την τηλεόραση και ο λόγος που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο ήταν ο γάμος της. «Ο γάμος μου ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα την τηλεόραση. Δε με ενδιέφερε να γίνω παρουσιάστρια. Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα ζευγάρι να δουλεύει μαζί».

T
T

«Με την ηλικία μου τα έχω βρει, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο, τον Μάιο θα γίνω 47 ετών. Η κομβική στιγμή ήταν στα 42. Τότε αγχώθηκα με την εμφάνισή μου, αλλά το ξεπέρασα. Όσο περνάνε τα χρόνια επενδύω στο πνεύμα μου και λιγότερο στην εμφάνισή μου. δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Καλώς ή κακώς, ο χρόνος περνάει και όσο πιο όμορφα σημάδια μας αφήσει, τόσο το καλύτερο. Οι ρυτίδες και οι ραγάδες μας είναι τα βιώματά μας» είχε πει τον Απρίλιο του 2015, στο περιοδικό «Hello».

T
T

Το ατύχημα στο Παρίσι

Ένα χτύπημα από αυτοκίνητο το 1989, ενώ ήταν πεζή στο Παρίσι, ήταν η στιγμή που της απέδειξε πως «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». «Τον χειμώνα κολυμπάω, κάνω άσκηση και αποθεραπεία μαζί. Έχω τραυματισμούς εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν πεζή στο Παρίσι, μέσα στη βροχή. Δεν πρόσεξα και ήρθε ένα αυτοκίνητο και με χτύπησε. Από τότε ταλαιπωρούμαι με το γόνατό μου» είχε αποκαλύψει η Αννίτα Ναθαναήλ στο «Happy Day». 

Αννίτα Ναθαναήλinstagram