Lifestyle|04.01.2020 16:42

Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Newsroom

Το βράδυ της Παρασκευής (3/1), ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ, ο παρουσιαστής διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Οι οικείοι του είναι καθησυχαστικοί. Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε αρχικά δεν ήταν λάθος. Υπήρξε μια πρώτη εκτίμηση για έμφραγμα. Τα συμπτώματα έδειχναν αυτό. Δεν ισχύει όμως. Βεβαίως έχει αναπνευστική υποστήριξη ο άνθρωπος, αλλά αυτό λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, για να βοηθήσουν τον οργανισμό του. Οι οικείοι λένε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου. 

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (30/12), όπου βρέθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του. Το πρόσωπό του και τα δάκρυά του σε κάθε βήμα του μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθε για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη. 

Ανδρέας ΜικρούτσικοςΙπποκράτειο Νοσοκομείο