Lifestyle|03.12.2018 16:36

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο γιος μου βρήκε τον πατέρα του νεκρό (vid)

Newsroom

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου είναι ένα πρόσωπο που ξεχώρισε στο τηλεοπτικό σόου του AΝΤ1, «3, 2, 1». Μετά το τέλος του σόου, αποσύρθηκε από την τηλεόραση και τον χώρο του θεάματος και έκανε τη δική της σχολή χορού.

Με τον σύντροφό της απέκτησαν έναν γιο, που σήμερα είναι 9 ετών, αλλά η ζωή δεν τα έφερε ευνοϊκά για το κορίτσι με το πλατύ χαμόγελο.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Λαμπροπούλου στο «Happy Day» και στον Χρήστο Βαρθαλίτη, μοιράστηκε για πρώτη φορά την προσωπική δραματική της ιστορία.

Ακολούθησε τον σύντροφό της στην επαρχία, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ. Τον έχασε από ανεύρυσμα και ήταν ο μικρός γιος της που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι τους. 

«Δεν μας τα έφερε η ζωή όπως τα θέλαμε. Ο πατέρας του παιδιού μου έφυγε. Πέθανε πριν από 2 χρόνια από ανεύρυσμα εγκεφάλου στα 47 του χρόνια. Τον βρήκε ο γιος μου, ξύπνησε να του πει καλημέρα. Τον άκουσε η σπιτονοικοκυρά, ανέβηκε πάνω, του άνοιξε, γιατί είχε πάρει μια κουτάλα και προσπαθούσε να σπάσει τη γυάλινη πόρτα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου που σήμερα διατηρεί σχολή χορού στη Νέα Σμύρνη.

 

Μαρίνα Λαμπροπούλου