Lifestyle|16.05.2019 01:52

«Πάγωσε» η ταινία του Ανδρέα Γεωργίου - Τι γίνεται με το «Τατουάζ»

Αλέξης Μίχας

Τα ποσοστά τηλεθέασης της αστυνομικής σειράς του Alpha πηγαίνουν καλά ωστόσο η δημιουργία και η παραγωγή της ταινίας του Ανδρέα Γεωργίου δεν πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα. Για την ακρίβεια όπως ανέφερε στο ethnos.gr πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στον πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και παραγωγό του «Τατουάζ»: «Δεν πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία μέσα στο 2019».

Ο όρος της παραγωγής ταινίας υπάρχει στο συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha ωστόσο τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα του «Τατουάζ» δεν επιτρέπουν ούτε στον ίδιο, αλλά ούτε και στους βασικούς συνεργάτες του, την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και πρωταγωνιστή του «Τατουάζ» Κούλη Νικολάου να προχωρήσουν στην υλοποίηση της ταινίας αν και η αρχική ιδέα σεναρίου υπάρχει.

Το νέο συμβόλαιο των τριών δημιουργών με τον Alpha προβλέπει την παράδοση οκτώ επεισοδίων εβδομαδιαίως στον σταθμό (που προβάλλονται με την μορφή τεσσάρων διπλών επεισοδίων) και αυτό θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν μέχρι και τον Ιούνιο. Οπότε μέχρι τότε δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση για την κινηματογραφική παραγωγή που θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του Γεωργίου στη μεγάλη οθόνη. 

Το Τατουάζ