Lifestyle|04.12.2018 21:32

Κυκλοφόρησε τρέιλερ από το νέο ριάλιτι της Λόχαν στη Μύκονο (vid)

Newsroom

Η Λίντσεϊ Λόχαν επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετέχοντας σε ριάλιτι που γυρίστηκε στο νησί των Ανέμων και θα μεταδοθεί από το δίκτυο MTV στις 8 Ιανουαρίου του 2019. Αυτό είναι το δεύτερο ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει η ηθοποιός, ενώ το πρώτο, με τίτλο «Living with Lohan» είχε προβληθεί πριν από μία δεκαετία.

Το MTV ανακοίνωσε ότι το «Lohan Beach Club» ακολουθεί την Λόχαν καθώς εργάζεται για να διευρύνει μια επιχείρηση που πρόσφατα άνοιξε στη Μύκονο και η οποία περιλαμβάνει ένα κλαμπ και ένα εστιατόριο. Η 32χρονη ηθοποιός ηγείται μιας ομάδας πρεσβευτών εμπορικών σημάτων που τη βοηθούν να βελτιώσει την επιχείρησή της.

 

«Έχω περάσει τόσα στο παρελθόν. Πάντα έμπαινα σε μπελάδες όταν ήθελα να πηγαίνω στα κλαμπ, οπότε (σκέφτηκα) γιατί να μην ανοίξω το δικό μου;», ακούγεται να λέει στο επίσημο τρέιλερ του νέου ριάλιτι. «Για να δουλέψεις για μένα, θα πρέπει να είσαι ο καλύτερος από τους καλύτερους. Θέλω να φτιάξω μία αυτοκρατορία εδώ», συμπληρώνει άκρως αποφασισμένη. 

Θυμίζουμε πως η Λόχαν υπήρξε κάποτε μια από τις πιο περιζήτητες νέες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αφότου πρωταγωνίστησε στο «The Parent Trap» και στο «Μean Girl». Ωστόσο, η πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική της καριέρα καταστράφηκε έπειτα από μια σειρά νομικών προβλημάτων και κατάχρηση ουσιών. 

ριάλιτιΛίντσεϊ Λόχαν