Lifestyle|24.01.2020 18:28

Ο Αλέξης Γεωργούλης στο «TV Έθνος»: Γιατί είπα όχι στις «Μέλισσες» και ναι στο «Familiar»

Newsroom

Αποκλειστική συνέντευξη Αλέξης Γεωργούλης: Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις κριτικές που δέχθηκε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», αποκαλύπτει γιατί απέρριψε την πρόταση από τις «Άγριες Μέλισσες», εξηγεί γιατί παραμένει «αμετανόητος εργένης» και αναλύει τις πρωτοβουλίες του στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

«Το κόκκινο ποτάμι»: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στην Πιερία και οι εξελίξεις στην μεγάλη σειρά εποχής του Open.

«Άγριες Μέλισσες»: Νύχτα πάθους για Κυπραίο – Ελένη, ο Θωμάς της ζητά να τον παντρευτεί. Αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της Δρόσως.

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ποια είναι η 18χρονη που θέλει να κατακτήσει την Eurovision και όλη την Ευρώπη.

Παρασκήνιο στο κανάλια: Στις δικαστικές αίθουσες θα γραφτεί το διαζύγιο Αντώνη Κανάκη – ΣΚΑΪ, οι νέες φήμες για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

Συνέντευξη Μαριαλένα Ροζάκη: «Η Αρετή θα φτάσει στα άκρα για τον έρωτά της με τον Μάνο στο “Καφέ της χαράς”».

Master Chef: Στην τελική ευθεία η πρεμιέρα. Τι κάνουν σήμερα οι συμμετέχοντες των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες συνταγές με Μανταρίνια και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Εθνος» που κυκλοφορεί με το «Εθνος της Κυριακής» στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Αλέξης ΓεωργούληςTV Έθνος