Lifestyle|01.04.2019 11:56

Cardi B: Χώρισε η πρώην στρίπερ που έδειρε τη Νίκι Μινάζ (pics)

Newsroom

Εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση της ράπερ Cardi B ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον σύζυγό της, Offset. Η Cardi B, που έχει στο παρελθόν υπερασπιστεί τη σχέση της όταν φούντωναν οι φήμες χωρισμού της, αναφέρει ότι δεν είναι ερωτευμένοι πια, αλλά στηρίζουν ο ένας τον άλλο. 

Στο βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram, παραδέχεται ότι είχαν προβλήματα εδώ και καιρό, τα οποία δεν μπόρεσαν να λύσουν τελικά. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο έναν χρόνο και έχουν μια κόρη την Kulture.

Η Cardi B μίλησε απευθείας στους 36,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ότι χώρισε: 

Ποια είναι η Cardi B

Είναι η νέα superstar της μουσικής βιομηχανίας και λατρεύει τα social media. Δηλώνει φεμινίστρια και μέσα από το Instagram μιλάει στους θαυμαστές της με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει. Μοιράζεται τις πολιτικές της απόψεις, βρίζει ασύστολα, αποκαλύπτει τις πλαστικές που έχει κάνει και επαναλαμβάνει τον έναν και μοναδικό πόθο της: Να γίνει διάσημη και να αποκτήσει πάρα μα πάρα πολλά χρήματα.

Η 26χρονη πρώην στρίπερ από το Μπρονξ είναι η πρώτη γυναίκα ράπερ, που έφτασε στην κορυφή του Hot 100 του Billboard - μετά τη Λορίν Χιλ το 1998.  

Η Cardi B (το όνομά της είναι Belcalis Almanzar) πριν λίγο καιρό απασχόλησε τα media με έναν καβγά που είχε σε πάρτι του περιοδικού Harper's Bazaar στην Εβδομάδα Μόδας με τη Νίκι Μινάζ. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο τσακωμός - που φημολογείται ότι ήταν πολύ έντονος - έγινε για ένα tweet της Μινάζ σχετικά με το παιδί της Cardi B, κάτι που η Μινάζ αρνείται.

Το τραγούδι με το οποίο έφτασε στην κορυφή είναι το «Bodak Yellow» (Money Moves), για πολλούς το αντίπαλο δέος του «Despacito».

Το τραγούδι, που την καθιέρωσε και άνοιξε διάπλατα όλες τις πόρτες είναι το «I Like It»: 

Ο σύζυγός της τη συνόδευσε στα Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής.

T
T
Cardi B