Lifestyle|22.06.2020 14:54

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγγνώμη για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου

Newsroom

Αντιδράσεις πολλών ειδών και ποιοτήτων έχουν προκαλέσει τα σχόλια της πρωινής παρέας του Alpha για την παρουσιάστρια του Open TV, Σίσσυ Χρηστίδου, και τα επιπλέον κιλά της. Όλα ξεκίνησαν όταν η Χρηστίδου βρέθηκε στο «Taste the Fashion», όπου τη συνάντησε η κάμερα του Happy Day. Εκεί, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στο Open TV. 

Μετά την προβολή του βίντεο πολλά ήταν τα σχόλια της παρέας στο στούντιο για την εμφάνιση της παρουσιάστριας. «Μαγειρεύει πολύ καλά για τα παιδάκια. Εννοώ ότι άμα μαγειρεύεις δοκιμάζεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας με τους υπόλοιπους συνεργάτες να κάνουν πλάκα και να σατιρίζουν ακόμα και τους εαυτούς τους για τα κιλά. H Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Η Σίσσυ ποτέ δεν ήταν το καχεκτικό αδύνατο κορίτσι. Μπορεί να είναι σε μια φάση που έχει πάρει 1-2 κιλάκια παραπάνω». «Είναι όμορφη. Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο. Εμένα κάποια μου θυμίζει» απάντησε ο Χρήστος Βαρθαλίτης της με τον Δημήτρη Παπανώτα να συμπληρώνει «Και εμένα κάποια μου θυμίζει». Αυτό προκάλεσε την έκπληξη της Σταματίνας που αναρωτήθηκε «Την Καινούργιου;». Η ερώτηση αυτή της παρουσιάστριας προκάλεσε τα γέλια στο πάνελ της εκπομπής με τον Χρήστο Βαρθαλίτη όμως να σημειώνει «Εγώ θα το πω. Στο πρόσωπο μου θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη».

Η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να απαντήσει διαδικτυακά λέγοντας: «Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει κόσμος», ενώ για να υπερασπιστούν τα... κιλά της έσπευσαν ο φίλος και κουμπάρος της Πάνος Σταματόπουλος και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης. Συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής έφτασε να ζητήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σίσσυ ΧρηστίδουΣταματίνα Τσιμτσιλή