Lifestyle|10.02.2020 14:33

Δάκρυσε ο Brad Pitt: Το πρώτο Όσκαρ, ο Ντι Κάπριο και η Άνιστον άφαντη

Newsroom

Είναι το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του και (σχεδόν) το αφιέρωσε στο ίδιο το ... Χόλιγουντ, που τον έφερε στην κορυφή. Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) με συγκίνηση ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre και παρέλαβε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ». Τώρα πια έχει και εκείνος και ο κολλητός του φίλος Λεονάρντο Ντι Κάπριο από ένα χρυσό αγαλματίδιο. 

Διαβάστε ακόμα: Ανταμ Σάντλερ: Ξεσπαθώνει κατά των Όσκαρ - «Θα σβήσουν με την πάροδο του χρόνου»

Στην ομιλία του ο Brad Pitt, φυσικά, δεν ξέχασε τους κασκαντέρ στις ταινίες, αλλά και όλους όσους δουλεύουν για να γίνει μια ταινία. Είπε απευθυνόμενος στον Κουέντιν Ταραντίνο ότι η Ακαδημία θα ήταν βαρετή χωρίς εκείνον και κοιτώντας προς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο του είπε «ζω για να πίνω κοκτέιλ μαζί σου φίλε μου, η θέα είναι φανταστική!».

Είπε ακόμα ότι στα Οσκαρ 2020 του έδωσαν 45 δευτερόλεπτα για την ευχαριστήρια ομιλία του αλλά είπε ότι αυτά είναι περισσότερα από όσα έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον αυτή την εβδομάδα κάνοντας και ένα πολιτικό σχόλιο. Στο τέλος συγκίνησε όταν ευχαρίστησε τα παιδιά του και τους αφιέρωσε το βραβείο. Unce Upon A Time in Hollywood ... 

«Αυτό είναι για τα παιδιά μου, που δίνουν χρώμα σε ό,τι κι αν κάνω στη ζωή μου. Σας λατρεύω», είπε συγκινημένος χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Mετά την τελευταία τους συνάντηση στα SAG, Η Τζένιφερ Ανιστον δεν παραβρέθηκε στα Οσκαρ και τα διεθνή Μέσα δεν έχασαν ευκαιρία να υπογραμμίσουν ότι η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Πιτ όχι μόνο δεν έδωσε τροφή για άλλα σχόλια μετά την κοινή τους εμφάνιση στα SAG, αλλά «εξαφανίστηκε» τις τελευταίες ώρες και από τα social media. Πάντως οι στοιχηματικές έδειξαν χθες το δημιουργικό τους πνεύμα καθώς ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που θα μπορούσε κάποιος να παίξει για τη χθεσινή βραδιά ήταν Πιτ και Άνιστον να εισέλθουν μαζί στην αίθουσα - ενώ υψηλότερη απόδοση έδινε το στοίχημα να της κάνει πρόταση γάμου στην ομιλία παραλαβής του Οσκαρ. 

ΧόλιγουντΚουέντιν ΤαραντίνοΤζένιφερ ΆνιστονΜπραντ ΠιτOnce upon a time in... Hollywood