Lifestyle|11.02.2020 15:22

Μάνος Παπαγιάννης για τη δολοφονία στην καφετέριά του: Ο κόσμος άρχισε να τρέχει, ήταν τραγικό

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (10/2), ο Mάνος Παπαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την πρώτη γνωριμία του με τη σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη, αλλά και για το ρίσκο του να επενδύσει όλες τις οικονομίες της οικογένειας μέσα στη κρίση, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στο κόσμο της διασκέδασης και της νύχτας, μετρώντας σήμερα ανάμεσα στις επιχειρήσεις του και ένα…κουρείο.

Παράλληλα, ο ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό της εν ψυχρώ δολοφονίας που συνέβη στην καφετέρια που διατηρεί στο Περιστέρι, τον Ιούλιο του 2019. «Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί, γιατί νομίζω θα παρέμβαινα. Μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί μου και σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο. Με πήραν τηλέφωνο από το μαγαζί και μου είπαν πως κάποιος έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Λέω: "τι;"» αναφέρει σοκαρισμένος. Το μαγαζί ήταν γεμάτο. «Έχω κάνει πολύ σκληρά πράγματα στη ζωή μου. Ήταν η μόνη φορά που κόλλησε το μυαλό μου. Πήγα, το είδα και κόλλησε το μυαλό μου. Δε ξέρω άλλη φορά που να  έχει κολλήσει το μυαλό μου. Κοίταγα τον άνθρωπο. Ήθελα να βοηθήσω, να κάνω κάτι, ήταν γεμάτο αστυνομία. Ένιωθα σαν το CSI. Ήθελα να κάνω κάτι και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα καν αν ζει ή αν είναι πεθαμένος ο άνθρωπος. Μετά ήρθε το νοσοκομειακό και τον πήρε, τέλειωσε. Η ιστορία δεν έχει λυθεί. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε κανονικά μέσα, με το πρόσωπό του κανονικά, με κόσμο δίπλα. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε και 10 φορές με το όπλο. Και μετά σηκώθηκε ο κόσμος και άρχισε να τρέχει. Ήταν τραγικό. Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί! Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα» συμπλήρωσε. 

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (24/07/2019), ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα στην καφετέρια ιδιοκτησίας του Μάνου Παπαγιάννη. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια. 

Έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας του, ο Mάνος Παπαγιάννης ομολόγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει πίσω την υποκριτική και να αποσυρθεί. «Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν το χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα. Νιώθω, μπορεί να κάνω λάθος γιατί υπάρχουν εξαιρέσεις και δεν θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, αν δεν έχεις οικονομικό background πως δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά. Θα φτάσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Στο σημείο που έφτασα εγώ. Σταμάτησα θιασάρχης, σταμάτησα χαρούμενος, σταμάτησα γεμάτος. Σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά. Έφτασα σε ένα σημείο να προσπαθώ να δουλεύω με τους όρους μου και είδα πως δεν είναι δυνατό αυτό» είπε αρχικά ο ηθοποιός κα επιχειρηματίας.

Μάνος ΠαπαγιάννηςΜεσάνυχτα