Lifestyle|14.02.2020 15:17

Amal και George Clooney: Θέλουν δεν θέλουν, χωρίζουν - Δεν βλέπει τα παιδιά του

Newsroom

Πάλι χωρίζουν και η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή! Αφού τα διεθνή media δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη με την «κρυφή επανασύνδεση» Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Ανιστον, «έπιασαν» δουλίτσα να εξιχνιάσουν το επόμενο μυστήριο της showbiz που είναι ο γάμος του χολιγουντιανού σταρ, Τζορτζ Κλούνεϊ και της Λιβανέζας μεγαλοδικηγόρου, Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ.  Φουντώνουν για άλλη μια φορά (από το πουθενά) οι φήμες που θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ να παίρνει διαζύγιο από την Αμάλ.

Δημοσιεύματα της περασμένης χρονιάς αναφέρουν ότι ο 58χρονος σταρ έχει να δει τα δίδυμά του περίπου 200 ημέρες και οι δημοσιογράφοι αναρωτιούνται κατά πόσο αυτό τον καθιστά «καλό πατέρα». Τα παιδιά τους είναι στη μέση μίας πικρής διαμάχης, όπως έγραφε τον Ιανουάριο του 2019 το radaronline.com, και φυσικά η είδηση ότι ο Τζορτζ προτιμά να ασχολείται με τις ταινίες του και όχι με τα παιδιά και την όμορφη σύζυγό του είχε κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

AP image

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής του και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους» ανέφερε τότε πηγή του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Το δημοσίευμα του radaronline το είχε πάει ακόμα πιο πέρα λέγοντας ότι η Αμάλ εγκατέλειψε το σπίτι τους στην Αγγλία και ζει πια με τα δίδυμα στη Σαρδηνία. Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του ζεύγους σημειώνουν ότι το ζευγάρι ζει χώρια εδώ και καιρό γιατί «ο Τζορτζ είναι άνθρωπος του πάρτι». Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται από τους εκπροσώπους του ζευγαριού και τίποτα δεν θα μάθουν όσοι ενδιαφέρονται για τα «άπλυτα» του Τζορτζ και της Αμάλ - παρά μόνο αν όντως πάρουν διαζύγιο.

AP image

Η γνωριμία, ο κεραυνοβόλος έρωτας και τα δίδυμα

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, την οποία έδωσαν το παρών πολλοί διάσημοι φίλοι τους. Τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν τα δίδυμά τους, τον Αλεξάντερ και την Έλα. Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CBS,είχε περιγράψει πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ήταν γονατισμένος για 28 λεπτά μέχρι εκείνη να πει το πολυπόθητο "ναι",

Ο Κλούνεϊ έχει μιλήσει και στην Ελεν ΝτεΤζένερις για τα παιδιά του με λατρεία.

«Συνέβη ξαφνικά! Κατάλαβα σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Αμάλ! Όταν λοιπόν αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει νωρίτερα. Απλά της το πέταξα κατακούτελα!». 

Στη συνέχεια διηγήθηκε στο CBS τη ρομαντική εκείνη στιγμή, λέγοντας: «Ήμασταν στο σπίτι μου στην Καλιφόρνια. Στο background ακουγόταν μουσική με τραγούδια της θείας μου της Ρόζμαρι Κλούνεϊ. Γονάτισα, της έκανα την πρόταση και άρχισε να αναφωνεί λέγοντας “θεέ μου” και “wow!”. Και απλά στεκόμασταν έτσι. Στο τέλος δεν άντεξα και της είπα “άκου. Ξέρεις πως είμαι 53 ετών. Είμαι γονατισμένος εδώ και 28 λεπτά. Γι΄αυτό πρέπει να μου δώσεις μια απάντηση γιατί θα ξεγοφιαστώ!”».

Όσο λέμε ότι χωρίζουν, Αμάλ και Τζορτζ γίνονται πλουσιότεροι

Όσο εμείς ασχολούμαστε με το περίφημο διαζύγιο του ζευγαριού, εκείνοι γίνονται πλουσιότεροι. Το 2019 είδαν το όνομά τους να φιγουράρει στη λίστα Forbes με τους οικονομικά ισχυρούς ηθοποιούς του πλανήτη. Το 2018 ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε βρεθεί στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς με έσοδα 239 εκατομμυρίων δολαρίων, κι αυτό γιατί είχε πουλήσει το μερίδιό του στην εταιρεία παραγωγής τεκίλας. Ωστόσο, φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι συνεχίζει να κερδίζει πολλά. Σύμφωνα με την Rich List των Sunday Times, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 13 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

Με στοιχεία του προηγούμενου έτους, η περιουσία του διάσημου ζευγαριού ανέρχεται στα 351 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο Τζορτζ Κλούνεϊ έβγαλε 40 εκατομμύρια δολάρια για την εμφάνισή του στις διαφημίσεις της εταιρείας Nespresso και περίπου 239 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση της εταιρείας τεκίλα. Η περιουσία της Αμάλ Κλούνεϊ ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια. 

δίδυμαΑμάλ ΚλούνεϊΑμάλ ΑλαμουντίνδιαζύγιοΤζορτζ Κλούνεϊ