Lifestyle|02.03.2020 12:05

YFSF - Γιώργος Χρανιώτης: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η αφιέρωση στο μωρό

Newsroom

Μία τρυφερή ανακοίνωση θέλησε να κάνει, το βράδυ της Κυριακής (1/3), ο Γιώργος Χρανιώτης μέσα από το νέο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar». Ο ηθοποιός ως Iggy Pop ερμήνευσε το κομμάτι «Real Wild Child (Wild One)» και το κοινό δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί. Από κάτω στην πρώτη σειρά βρίσκονταν τόσο η γυναίκα του Γεωργία Αβασκαντήρα, όσο και οι γονείς του και η αδερφή του.

Μετά το τέλος του act, πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι αφιερώνει την εμφάνισή του στο μωράκι που περιμένει. «Το κρατάγαμε λίγο μυστικό αλλά, επειδή θέλουμε να έρχεται εδώ η γυναίκα και να μην κρύβεται με φορέματα περίεργα, είπαμε να το δείξουμε» ανέφερε ο ηθοποιός συγκινημένος. 

Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Χρανιώτης είχε κάνει και μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα γίνει πατέρας.

T

«Ένα μικρό ανθρωπάκι, σιγά σιγά ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη στο σπιτικό μας. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες ευχές σας» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει το υπερηχογράφημα που είχε κάνει η σύζυγός του. 

YFSFAll Star Your Face Sounds FamiliarΓιώργος Χρανιώτης