Lifestyle|22.06.2020 15:20

Τροχαίο με την Πόρσε: Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Newsroom

Ο 42χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Έμμυ Βογιατζή, στα Μέγαρα το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. 

Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η 39χρονη δημοτική σύμβουλος Μεγάρων διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είδε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του όταν η ανεξέλεγκτη πορεία μιας Porsche, την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους.

Ο Πατμάνογλου σε ανάρτησή του στα social media είχε ανακοινώσει ότι ήταν έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ανέφερε μάλιστα ότι «η ζωή προχωράει και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε».

Η Εμμανουέλα Βογιατζή ή Έμμυ, όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα, είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

τροχαίοΥπάτιος Πατμάνογλου