Lifestyle|06.03.2020 13:17

Μπιλ Κλίντον: Εκανα σχέση με τη Μόνικα Λεβίνσκι για να χαλαρώσω από το αγχος

Newsroom

Για το σκάνδαλο Λεβίνσκι μίλησε ο Μπιλ Κλίντον στη σειρά ντοκιμαντέρ «Hillary» με θέμα τη σύζυγό του. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξομολογείται πως νιώθει «απαίσια» που η σχέση σημάδεψε τη ζωή της Μόνικα Λεβίνσκι, σημειώνοντας πως ήταν ένα από τα πράγματα που έκανε «για να διαχειριστεί την πίεση, τις απογοητεύσεις, το άγχος και τους φόβους του». 

Η τελευταία φορά που ο Μπιλ Κλίντον είχε μιλήσει για το σκάνδαλο ήταν το 2018 και τότε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς είχε πει ότι δεν της όφειλε προσωπική συγγνώμη. Οι δυο τους φλέρταραν και είχαν σεξουαλικές επαφές για περίπου δύο χρόνια. Εκείνος ήταν τότε 49 ετών και εκείνη μόλις 22. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, την εποχή που γνώρισε την Λεβίνσκι η πίεση του προεδρικού αξιώματος τον είχε κάνει να αισθάνεται «σαν πυγμάχος μετά από 30 γύρους». «Σκέφτηκα πως θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να με κάνει να ξεχαστώ για λίγο» τόνισε ο ίδιος.

Χίλαρι: «Ήταν μια εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά»

Με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Hillary» για την ζωή της, η 72χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, βρέθηκε καλεσμένη στην Έλεν Ντε Τζένερις και ρωτήθηκε σχετικά με την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα της. «Λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα πάντα», είπα στον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, αλλά ακόμη κι έτσι, όταν έφτασε η στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο» παραδέχθηκε η Χίλαρι.

«Ήταν μια εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά να την ξαναζώ. Ελπίζω η κουβέντα μας, η προθυμία μου να μιλήσω για όλα αυτά, να βοηθήσει τον κόσμο. Είναι μαθήματα. Υπάρχουν μαθήματα από την ζωή μου, τους καιρούς μας. Ο κόσμος πρέπει να σκέφτεται τις αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του. Και πρέπει να είναι πιο ευγενικοί και υποστηρικτικοί με οποιονδήποτε παίρνει την καλύτερη απόφαση που θεωρεί για τον ίδιο» υπογράμμισε η ίδια.

Το τεσσάρων ωρών ντοκιμαντέρ «Hillary», που θα βγει στον αέρα του συνδρομητικού Hulu, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι την εκλογική αναμέτρησή της με τον Τραμπ το 2016, κατά την οποία ηττήθηκε.

Μόνικα ΛεβίνσκιΧίλαρι ΚλίντονΜπιλ Κλίντον