Lifestyle|16.03.2020 12:39

Κωνσταντίνος Καζάκος: Με τον κορονοϊό έρχονται μέρες που θυμίζουν οικονομικό κραχ

Newsroom

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Open «Το κόκκινο ποτάμι» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη μίλησε στο «Enjoy» τόσο για το σίριαλ όσο και την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας με την έξαρση του κορονοϊού. Ο ηθοποιός είπε ότι στον ορίζοντα διαγράφεται ακόμα πιο σοβαρή οικονομική κρίση, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Καζάκος για το Κόκκινο ποτάμι: «Στο τέλος ελάχιστοι θα μείνουν ζωντανοί»

Τι γίνεται με τον κορωνοϊό; Πόσο έχει πλήξει τον κλάδο σας;
Πάρα πολύ. Ειδικά το θέατρο. Υπάρχει η συλλογική ευθύνη, όμως, και πάνω από όλα η δημόσια υγεία. Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μια λάθος κίνηση από το κράτος και μπορεί να αποβεί μοιραία για το σύνολο, όπως στην Ιταλία όπου δεν ελέγχθηκε καλά η κατάσταση. Πρόκειται για πανδημία. Ωστόσο ζούμε μια περίοδο φόβου και τρόμου παγκοσμίως. Χρειάζεται όμως ψυχραιμία.

T


Πως βλέπετε την ανθρωπότητα σήμερα;
Αγριεύει η κατάσταση παγκοσμίως. Μεγάλη οικονομική κρίση. Ο καπιταλισμός τρώει τις σάρκες του. Μακάρι να ελπίζαμε σε καλύτερες οικονομικά μέρες, αλλά η πραγματικότητα έρχεται και μας διαψεύδει. Τώρα δε με τον κορονοϊό είναι σαν να βιώνουμε μέρες που θυμίζουν ένα μεγάλο κραχ. Και όταν έρχεται το κραχ, η κρίση, ξεσπά ο πόλεμος, για να ξεκινήσουν τα εργοστάσια όπλων να δουλεύουν. Έτσι ανάβουν το κουμπί της οικονομίας ξανά και ρέει χρήμα.

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Τι να κάνετε εάν μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα

Κορονοϊός: Κόκκινος συναγερμός στα νοσοκομεία - Το σχέδιο για να «αντέξουν»

Πρόβλεψη-«βόμβα» καθηγητή για κορονοϊό: «Πιθανότητα για 5.000 κρούσματα σε 15 ημέρες»

Κόκκινο ποτάμιΚωνσταντίνος ΚαζάκοςΚορονοϊός