Lifestyle|20.03.2020 14:34

Something Beautiful: H Duffy επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά την αποκάλυψη για βιασμό

Newsroom

Λίγο καιρό έπειτα από την αποκάλυψη ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και βιασμού, η Duffy (Ντάφι) γράφει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Something Beautiful» και το οποίο έπαιξε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής του BBC Radio 2. «Ευχαριστώ, Duffy, που μου το έστειλες αυτό» ήταν η απάντηση της Dj Whiley, παρουσιάστρια της εκπομπής. 

Οι τελευταίες της live εμφανίσεις έγιναν το 2008, όταν η Duffy είχε κερδίσει το βραβείο Grammy στην κατηγορία για τον καλύτερο ποπ δίσκο και βρισκόταν στην κορυφή του κόσμου. Σε ηλικία 24 ετών με τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Rockferry» και συγκεκριμένα με το τραγούδι «Mercy», αλλά και το «Stepping Stone», κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση.

Και μετά τίποτα. Και μετά το ξανθό κορίτσι της σόουλ εξαφανίστηκε. Από το 2010 η Duffy εξαφανίστηκε από τον χάρτη της μουσικής, με τους θαυμαστές της να ψάχνουν απεγνωσμένα κάποιο σημάδι ότι θα επιστρέψει. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν άντεξε τη δημοσιότητα, ότι έπεσε στις εξαρτήσεις ή ότι έχασε τη φωνή της. Η αλήθεια όμως ήταν πολύ πιο τραγική και την αποκάλυψε η ίδια μια δεκαετία μετά με μία ανάρτηση στο Instagram. Η Daffy βιάστηκε και την κράτησαν για μέρες αιχμάλωτη.

 
ναρκωτικάβιασμόςDuffyαπαγωγή