Lifestyle|24.03.2020 15:39

Κορονοϊός: Η ελληνική showbiz μένει σπίτι και το διασκεδάζει - Ζαχαράτος δινει ρεσιτάλ γέλιου

Newsroom

Στο σπίτι έχουν κλειστεί οι επώνυμοι και για να περάσει η ώρα τους, ανεβάζουν τα δικά τους βίντεο στο Instagram. Σε ριάλιτι έχουν μετατρέψει την καραντίνα τους η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, που είναι και οι πρώτοι εγχώριοι celebrities που ανακοίνωσαν ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό

Με ένα αρκετά μακρύ μανικιούρ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μένει σπίτι και φτιάχνει μπισκότα βουτύρου, ενώ η χαρά της Βάσως Λασκαράκη που θα βγει έξω από το σπίτι δεν περιγράφεται. «Δεν ξέρω πόσες μέρες έχω να βγω από το σπίτι» λέει, μεταξύ άλλων, στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media. 

Τραγούδι για την καραντίνα και τον εγκλεισμό στο σπίτι έβγαλε ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος. Ο ταλαντούχος μίμος ξορκίζει τον κορονοϊό με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Άκρως ευρηματική είναι και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έκανε την τραπεζαρία της τραπέζι του πινκ πονκ με φιλέ από χαρτί υγείας. Η Νατάσα Καλογρίδη βάφει τα μαλλιά της στο σπίτι, ενώ λίγη ώρα μετά της έρχεται η φαεινή ιδέα να δοκιμάσει τη βαφή μαλλιών. 

Η Δέσποινα Βανδή μένει σπίτι και επιτέλους μας αποκαλύπτει τι κάνει σε αυτές τις δύσκολες μέρες, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε τον σκύλο μας βόλτα. Τέλος, η Ιωάννα Τούνη, αφού έλιωσε τις παντόφλες της στο να πηγαινοέρχεται από το σαλόνι στην κουζίνα, πέφτει κάτω και κάνει γυμναστική. 

Μένουμε ΣπίτιΔέσποινα ΒανδήΣάκης ΤανιμανίδηςΚορονοϊόςΈλλη Κοκκίνου