Lifestyle|28.03.2020 13:44

Βίντεο δείχνει την Αμπερ Χερντ να ερωτοτροπεί με τον Ελον Μασκ στο σπίτι του Τζόνι Ντεπ

Newsroom

Τη στιγμή που η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τον Τζόνι Ντεπ, για κακοποίηση εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ, η Daily Mail δημοσιεύει ντοκουμέντα που δείχνουν την ηθοποιό να ερωτοτροπεί στο ασανσέρ του πολυτελούς διαμερίσματος του πρώην συζύγου της με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ. 

Στα στιγμιότυπα από το βίντεο, όπως τα δημοσίευσε η Daily Mail, ο επιχειρηματίας φαίνεται να έχει περάσει τα χέρια του γύρω από την Άμπερ Χερντ, η οποία φοράει μόνο ένα μαγιό και μια πετσέτα. Η ηθοποιός φαίνεται να ανταποκρίνεται στην κίνησή του, βάζοντας το χέρι της στην μέση του. «Μόλις έναν μήνα μετά τον γάμο του κ. Ντεπ και της κυρίας Χερντ, κι ενώ ο ηθοποιός έλειπε από την χώρα σε γυρίσματα τον Μάρτιο του 2015, το προσωπικό της πολυκατοικίας κατέθεσε πως η κυρία Χερντ είχε μια επίσκεψη από τον Έλον Μασκ αργά το βράδυ» υπογραμμίζει η μηνυτήρια αναφορά.

«Συγκεκριμένα, η κυρία Χερντ ζήτησε από το προσωπικό του κτιρίου να δώσει πρόσβαση στον φίλο της Έλον στο πάρκινγκ του κτιρίου και του ασανσέρ που οδηγεί στο ρετιρέ αργά το βράδυ» και κατέθεσαν πως το έκαναν. «Το προσωπικό του κτιρίου είδε τον κύριο Μασκ να φεύγει από το κτίριο το επόμενο πρωί». Σημειώνεται πως δύο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο ηθοποιό, η Άμπερ Χερντ εθεάθη με τον Έλον Μασκ να περνούν μαζί ένα σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι. 

Μηνύματα του Τζόνι Ντεπ για Αμπερ Χερντ: «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε»

Τέλος δεν έχει η μάχη στα δικαστήρια για τους πρώην συζύγους Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ με κατηγορίες για κακοποίηση και άσκηση βίας εκατέρωθεν. Η ηθοποιός έχει κατηγορήσει τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» για κακοποίηση κομίζοντας στο δικαστήριο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Ο Τζόνι Ντεπ από την άλλη ισχυρίζεται ότι στο πλαίσιο καβγά η Χερν του πέταξε αντικείμενο το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματίσει το δάκτυλό του.

Σκηνές βίας έχουν περιγράψει από την πλευρά τους και οι δύο γνωστοί ηθοποιοί με πιο πρόσφατη την καταγγελία του Ντεπ ότι η Άμπερ στον περίφημο καβγά του 2015 έσβησε ένα τσιγάρο πάνω στο μάγουλό του. Κυκλοφόρησε μάλιστα φωτογραφία του Ντεπ ξαπλωμένο σε φορείο, στην οποία φαίνεται σε άσχημη κατάσταση με ένα σημάδι στο μάγουλο.

Η εξέλιξη γράφτηκε με τον 56χρονο Τζόνι Ντεπ να κατηγορεί τους εκδότες της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» και τον αρχισυντάκτη Νταν Γούτον, για ένα άρθρο όπου έλεγε πως κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του. Σε μια προδικαστική ακρόαση τον περασμένο Φλεβάρη, ο δικαστής Νίκολ άκουσε πως περίπου 70.000 μηνύματα κοινοποιήθηκαν «τυχαία» στους κατηγορούμενος από την πρώην νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ. Στα μηνύματα - όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six - ο 56χρονος «Πειρατής της Καραϊβικής» έγραφε στον φίλο του ηθοποιό Πολ Μπέτανι για την Χερντ: «να την κάψουμε», «να την πνίξουμε πριν την κάψουμε» και «ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε! Θα ασελγήσω στο καμένο της πτώμα για να σιγουρευτώ πως έχει πεθάνει».

Άμπερ Χερντ (Copyright: AP Images)

Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται ότι αυτά όλα είναι... λόγια. Δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να στηρίζει την άποψη της Χερντ πως ο ηθοποιός ήταν βίαιος. «Πουθενά, επαναλαμβάνω, πουθενά δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, ένα κείμενο ή ένα mail, ένα έγγραφο, όπου ο ηθοποιός να λέει: "Χτύπησα την Χερντ" ». 

Πάντως, σε αγωγή της η ηθοποιός αποκαλύπτει δώδεκα (υποτιθέμενα) περιστατικά βίας εναντίον της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου με τον Ντεπ. Μπορεί να έμειναν παντρεμένοι μόνο έναν χρόνο, ήταν όμως αρκετό διάστημα για να δει το πιο εφιαλτικό πρόσωπο του Ντεπ. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών, έγινε «τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλoτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει.

Αμπερ ΧερντΈλον ΜασκΤζόνι Ντεπ