Lifestyle|12.12.2018 09:13

Τα ζώδια της Τετάρτης (12/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει κοντά σου πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά και νέα πρόσωπα µε κοινά ενδιαφέροντα! Το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως τα ενδιαφέροντά σου και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάποιο ζήτηµα θα κάνουν πολύ θετική εντύπωση σε συζητήσεις φίλων.

Ταύρος

Ηµέρα που θα συνεχίσουν να σε απασχολούν επαγγελµατικά ζητήµατα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σου δηµιουργεί µία ανησυχία γι' αυτά. ∆εν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να λάµψεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη παραµένει στον Υδροχόο και σου χαρίζει όρεξη να ασχοληθείς µε νέες πληροφορίες ώστε να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα κλέψεις την παράσταση σε µία συζήτηση που θα έχεις µε τους στενούς σου συνεργάτες ή µε τον/τη σύντροφό σου.

Καρκίνος

Σήµερα πιθανόν να είσαι περισσότερο εσωστρεφής από αυτό που συνηθίζεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηµατίζει µε τον Ηλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να κοιτάξεις το παρόν ώστε να αφήσεις πίσω σου ζητήµατα του παρελθόντος.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψη και τη γνώµη των συνεργατών σου αλλά και του/της συντρόφου σου. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως όσες δουλειές και υποχρεώσεις κι αν έχεις σήµερα επιβάλλεται να βρεις χρόνο και για την προσωπική σου ζωή!

Παρθένος

Σήµερα είναι µία ηµέρα που θα ασχοληθείς περισσότερο µε εργασιακές υποχρεώσεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο εντείνει την ανάγκη σου να τελειώνεις εδώ και τώρα µε ό,τι έχεις αναλάβει. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως στο τέλος της κουραστικής ηµέρας το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιό σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ηµέρα προµηνύεται ιδιαίτερα θετική για εσένα και γι' αυτά που θέλεις να κάνεις. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η επαφή µε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι ένα από τα σενάρια της ηµέρας, το οποίο θα ανεβάσει τη διάθεσή σου.

Σκορπιός

Σήµερα µπορεί να θυµηθείς κάποιες αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς. Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δηµιουργεί την τάση για παράπονα τα οποία µπορεί να έχουν λόγο ύπαρξης. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη είναι πολύ βοηθητικό για να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε ενοχλεί και να εστιάσεις µόνο σε πράγµατα που αξίζουν.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει ενέργεια για συζητήσεις και συναντήσεις µε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Το εξάγωνο µε τον Ηλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως οτιδήποτε και να κάνεις είτε µόνος/η σου είτε µε παρέα σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά!

Αιγόκερως

Σήµερα είναι µία ηµέρα που θα δώσεις προτεραιότητα σε εκκρεµείς οικονοµικές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο τους δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η πίστη στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να διαπραγµατευτείς πολύ καλά µία οικονοµική συµφωνία και να βρεθείς κερδισµένος/η από αυτή.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραµένει στο ζώδιό σου και σου δηµιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο µε εσένα παρά µε τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο µε τον Ηλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει πολύ καθώς θα σου χαρίσει έναν ιδιαίτερο τρόπο να λες οτιδήποτε χωρίς όµως να παρεξηγείσαι!

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δηµιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα βήµα πίσω από υποχρεώσεις, δουλειές και αγγαρείες προκειµένου να ξεκουραστείς. Το εξάγωνο που θα σχηµατίσει η Σελήνη µε τον Ηλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένα επαγγελµατικό σου ζήτηµα θα εξελιχθεί προς όφελός σου.

ωροσκόπιοζώδια