Lifestyle|12.12.2018 13:01

Τι συμβαίνει με τη Demy - Αποχώρησε από την εκπομπή του Παπαδόπουλου;

Newsroom

Πολλή συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πλατό γυρισμάτων της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με δύο τραγουδίστριες που έφυγαν δυσαρεστημένες από το γύρισμα. 

Η μία από τις δύο τραγουδίστριες είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η Demy (Δήμητρα Παπαδέα) και η αποχώρησή της έγινε κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records.

Η θέση της 27χρονης τραγουδίστριας, που συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Fantasia», δεν ήταν - όπως θα έπρεπε - ανάμεσα στους καλεσμένους και στον τραγουδιστή, αλλά δίπλα στο πιάνο. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες της τραγουδίστριας, δεν απαιτήθηκε από την Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους.

Οι επιτόπιες προσπάθειες της εταιρίας να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση δεν ευόδωσαν και έτσι πάρθηκε η απόφαση η νεαρή τραγουδίστρια να αποχωρήσει. Αναφέρεται δε ότι η απουσία της δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα στο γύρισμα του επεισοδίου, καθώς δεν συμμετείχε σε κάποιο ντουέτο.

T

Να σημειωθεί ότι η Demy έχει υπάρξει και στο παρελθόν καλεσμένη στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» και μάλιστα για περισσότερες από μία φορές, χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της Demy ήταν στην εκπομπή Traction:

Demy