Φλέγεται η Μέση Ανατολή: 9η ημέρα πολέμου ΗΠΑ-Ισραήλ με Ιράν
NewsroomΦλέγεται για 9η ημερα η Μέση Ανατολή ενώ ο πόλεμος μπαίνει σε νέα φάση μετά και την επίσημη ανακοίνωση για το νέο Αγιατολάχ με το Ιράν να περνά στην αντεπίθεση. Η Τεχεράνη εκτόξευσε την πρώτη ομοβροντία πυραύλων εναντίον του Ισραήλ μετά την ανάδειξη του νέου ανώτατου ηγέτη Μοτζταμπά Χαμενεΐ.
Τουλάχιστον 32 άτομα τραυματίστηκαν στο Μπαχρέιν μετά από επιδρομή ιρανικών drones, με 4 να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Επιθέσεις έγιναν στο Κουβέιτ, όπως και σε αμερικανική διπλωματική εγκατάσταση κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης.
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στην Τεχεράνη.
Οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύτηκαν πάνω από τα 100 δολάρια ανά βαρέλι την Κυριακή, ξεπερνώντας αυτό το όριο για πρώτη φορά από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το 2022. «Μικρό τίμημα για την ασφάλεια των ΗΠΑ και του κόσμου», το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social
- Ο Χαμενεΐ «έσπασε» τη σιωπή του: «Ήμουν αντίθετος στη συμφωνία με τις ΗΠΑ, αλλά έδωσα έγκριση» - Το παρασκήνιο
- Νέα «υπόθεση Πελικό» στη Βρετανία: «Είδα έναν άγνωστο να με βιάζει, ενώ ο σύζυγός μου παρακολουθούσε»
- Μια νέα «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ»; Αιρέσεις, σεξ και... Γ' Παγκόσμιος - Η σοκαριστική ατζέντα της μυστικής οργάνωσης Dialog
- Θρίλερ στο Λονδίνο: Πτώμα βρέθηκε στις ρόδες αεροπλάνου μετά την προσγείωση