Market|23.12.2020 09:21

Η αίγλη των Χριστουγέννων είναι εδώ με ένα κλικ στη Media Markt

Newsroom

Εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνει από πανδημίες, lockdown, click away και συνεχίζει τη φυσική του πορεία, είναι ο χρόνος. Και ο χρόνος λέει ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από τα φετινά Χριστούγεννα. Πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουμε κι εμείς τις συνήθειες των προηγούμενων ετών, προ κορονοϊού, δηλαδή να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Αν συμφωνείτε σε αυτό, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα... διαδικτυακό πέρασμα από τα Media Markt, όπου θα βρείτε δώρα για όλη την οικογένεια

Όταν λέμε για όλη την οικογένεια, κυριολεκτούμε. Στα Media Markt θα βρείτε διαθέσιμη μια ευρεία γκάμα δώρων και χριστουγεννιάτικων ειδών, για παιδιά, εφήβους, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες αλλά και για το έτερον ήμισυ, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Παράλληλα, πολλές είναι και οι επιλογές σε οικιακές συσκευές, για κάθε είδους δραστηριότητα. Ενδεικτικά, στα Media Markt μπορείτε να βρείτε καφετιέρες, τηλεοράσεις, αφυγραντήρες, κονσόλες παιχνιδιών και τόσα άλλα, τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε συγκεντρωμένα, εδώ

Eνδεικτικά, ας αναφέρουμε τρία προϊόντα που συνιστούν ιδανικές επιλογές για δώρα φέτος τα Χριστούγεννα και τα οποία θα βρείτε στα Media Markt με εξαιρετικές εκπτώσεις

HUAWEI P40 Lite E 64GB Midnight Black

Το Huawei P40 Lite E, αντλώντας έμπνευση από το φως αλλά και μαζί με την νανοτεχνολογία, παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό 2,5D εφέ με τη διάσπαση του φωτός, όπως θα φαινόταν μια πολύχρωμη εικόνα. Διαθέτοντας έξυπνη FullView Punch οθόνη 6,39", το Huawei P40 Lite E προσφέρει μια ευρύτερη προβολή με αναλογία οθόνης-συσκευής 90.15%, για μια εντυπωσιακή εμπειρία. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της Huawei καλύπτει αποτελεσματικά την εμπρόσθια κάμερα μέσα από την οθόνη της συσκευής, που επιτυγχάνει άριστο αποτέλεσμα και διατηρεί την ακεραιότητα της οθόνης. Επίσης παρέχει βέλτιστη εμπειρία στο χρήστη, ελαχιστοποιώντας κάθε διάσπαση.

Παράλληλα, αποτελεί το προσωπικό σας φωτογραφικό στούντιο με 3 έξυπνες οπίσθιες κάμερες. Η κύρια κάμερα 48 MP, η Υπερευρυγώνια κάμερα 8 MP και η κάμερα βάθους 2 MP αναδεικνύουν όλες τις λεπτομέρειες με ευκρίνεια και σας επιτρέπουν να βγάζετε πιο μακρινές, με μεγαλύτερο εύρος και πιο καθαρές φωτογραφίες. Η έξυπνη ΑΙ τεχνολογία αναγνώρισης σκηνικού μπορεί να εντοπίσει αυτόματα 500+ σκηνές και 21 κατηγορίες σε πραγματικό χρόνο, καθώς και να ρυθμίσει και να βελτιστοποιήσει την εικόνα ανάλογα. Έτσι, ο καθένας μπορεί να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος.

Τέλος, υποστηριζόμενο από την ισχυρή μπαταρία 4000 mAh, το Huawei P40 Lite E μπορεί να διαρκέσει ενεργό μέχρι και 22 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, 111 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 20 ώρες περιήγησης στο διαδίκτυο, αποδεσμεύοντάς σας από κάθε power bank.

HUAWEI P40 Lite E 64GB Midnight Black/Media Markt

Όλα τα παραπάνω με μόνο 149€ από 199€. 

Ισιωτικό μαλλιών IMETEC Bellissima B100

Το ισιωτικό μαλλιών IMETEC Bellissima B100 χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμη και στην πιο «απαιτητική» τρίχα. Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι τα εξής: 

  • THERMO CONTROL: Ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας από 150°C έως 230°C με απόλυτο σεβασμό για τα μαλλιά
  • GLOSS TITANIUM CERAMIC: Μέγιστη απαλότητα για μαλλιά λαμπερά και προστατευμένα
  • QUICK HEATING SYSTEM: Έτοιμo για χρήση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
  • ACTIVE PLATES TECHNOLOGY: Οι πλάκες προσαρμόζονται αυτόματα στην τούφα για ένα τέλειο αποτέλεσμα με ένα και μόνο πέρασμα

Θα το βρείτε στην εκπληκτική τιμή των 39,90€ από 49.90€

IMETEC Bellissima B100

Καφετιέρα DELONGHI Nespresso® Inissia

Η Nespresso Inissia είναι μία ευφυής μικρή μηχανή που κάνει τη ζωή σου ευκολότερη. Ταιριάζει τέλεια ανεξάρτητα από τη διακόσμηση της κουζίνας, χάρη στην κομψή της σχεδίαση. Μικρή και ελαφριά για να την τοποθετείς όπου σε βολεύει καλύτερα αλλά και εργονομική λαβή για ασφαλής μετακίνηση στους χώρους της κουζίνας ή σε όποιο άλλο χώρο επιθυμείς. Η Nespresso Inissia είναι πολύ εύκολη στη χρήση και χωρίς κόπο θα σου προσφέρει κορυφαίας ποιότητας καφέ όπως ακριβώς θα έφτιαχνε και ένας επαγγελματίας barista.

Με τη λειτουργία One Touch και το σύστημα εκχύλισης που αποδίδει πίεση 19bar, θα πίνεις τον αγαπημένο σου καφέ, όπως ακριβώς σου αρέσει. Με μόλις 25 δευτερόλεπτα προθέρμανσης, θα φτιάχνεις τον πρωινό ή απογευματινό σου καφέ χωρίς να χάνεις καθόλου χρόνο ενώ χάρη στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η μηχανή απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 9 λεπτά αδράνειας.

Θα την βρείτε στην τιμή των 109€ από 129.01€

 

Kάθε χρόνο, ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο ξεχωριστά. Φέτος, που οι γιορτές είναι πράγματι πιο ιδιαίτερες από κάθε άλλη φορά, εκείνο που θα μας προσφέρει χαρά, είναι να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να κρατήσουμε την αίγλη των προηγούμενων ετών. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να προσφέρουμε δώρα σε όσους αγαπάμε; Η Media Markt φροντίζει γι' αυτό, με ένα κλικ. Καλές γιορτές σε όλους!

ΚορονοϊόςMedia Marktlockdownclick away