Market|02.07.2021 17:03

HUAWEI Watch 3 Series: Αυτά είναι τα απόλυτα gadget για τη ζωή και την υγεία σου

Newsroom

Σωτήριες για την ανθρώπινη υγεία είναι η συστηματική πρόληψη και η φροντίδα της φυσικής κατάστασης, πόσο μάλλον την σύγχρονη εποχή που οι κίνδυνοι είναι δεκάδες. Το ξέσπασμα της πανδημίας έκανε την ανάγκη για την παρακολούθηση της ακόμα πιο επιτακτική. Για τους λόγους αυτούς, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το τελευταίο διάστημα να προμηθευτούν ένα smartwatch, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για όλα τα παραπάνω εύκολα και γρήγορα.

Η HUAWEI συνδυάζει τεχνολογία και κομψότητα

Η HUAWEI, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες της εποχής, συνδυάζει τεχνολογία και κομψότητα και λανσάρει στην αγορά τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro που ήρθαν για να αλλάξουν όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. 

Εργαλεία απόλυτα συμβατά με τη ζωή

Ανεξάρτητα όμως από την ευκαιρία για παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης  - που άλλωστε θεωρούνται και το βασικό γνώρισμα των wearables της HUAWEI – και τις μεγάλες αντοχές της μπαταρίας, τα δύο νέα smartwatch της σειράς HUAWEI Watch 3 διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος. Τα νέα μοντέλα, παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να σας υπενθυμίζουν ακόμα και να πλένετε τα χέρια σας ή να ενημερώνoυν όταν κάποιος πέφτει στο έδαφος, κίνηση που θα μπορούσε να αποβεί σωτήρια ειδικά για ηλικιωμένους ανθρώπους.

Με το HUAWEI Watch 3 Series smartwatch, ο καθένας από εμάς μπορεί να παρακολουθεί την ακριβή θερμοκρασία του σώματος του, να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και τις λεπτομέρειες που αφορούν τον ύπνο και την πίεση του. Τα εν λόγω δεδομένα θα μπορούσαν να βοηθήσουν ιδιαίτερα άτομα που υποφέρουν από αυξημένο στρες και για παράδειγμα δεν κοιμούνται καλά το βράδυ. Συν τοις άλλοις, η εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας μπαταρία των δύο μοντέλων «λύνει» τα χέρια σε όσους ξεχνούν ή δεν έχουν χρόνο για φόρτιση. Είναι χαρακτηριστικό πως το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, 5 ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode, ενώ το HUAWEI Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3 ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Η σειρά HUAWEI Watch 3 κυκλοφορεί στην αγορά με προεγκατεστημένο το AppGallery, όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές τρίτων.

Ως εκ τούτου, όταν εκείνοι ταξιδεύουν μπορούν να μετατρέψουν τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό τους και να δουν πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση τους σηκώνοντας απλά τον καρπό τους, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλουν από την τσέπη ή την τσάντα τους το smartphone, ενώ είναι φορτωμένοι με αποσκευές.

Κάντε τώρα την παραγγελία σας και κερδίστε άλλο ένα μοναδικό δώρο

Οι μοναδικές δυνατότητες των νέων προϊόντων μπορούν να γίνουν πράξη άμεσα, καθώς οι προπαραγγελίες των νέων προϊόντων έχουν ήδη ξεκινήσει. Η εταιρεία μάλιστα επιφυλάσσει ένα ακόμα δώρο για όσους σπεύσουν να κάνουν δικό τους το καλύτερο smartwatch της αγοράς. Όσοι προχωρήσουν στην αγορά, αυτόματα θα αποκτήσουν άλλο ένα απιθανο HUAWEI wearable, ιδανική επιλογή για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα gadget της καθημερινότητάς τους και να απογειώσουν την εμπειρία χρήσης: ένα ζευγάρι true wireless bluetooth ακουστικά με Active Noise Cancellation! Δώρο με κάθε HUAWEI Watch 3 τα FreeBuds 4i και με κάθε HUAWEI Watch 3 Pro τα FreeBuds Pro! Η προσφορά αφορά τις προπαραγγελίες και ισχύει έως τις 4 Ιουλίου.

Σχετικά με τις προπαραγγελίες:

  • To HUAWEI Watch 3 διατίθεται σε Active, Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i.

  • To HUAWEI Watch 3 Pro διατίθεται σε Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro.

Huaweismartwatch