Market|03.01.2022 09:38

Αυτό είναι το laptop που χρειάζεσαι τη νέα χρονιά!

Newsroom

Οι νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία κατέστησαν την τηλεργασία και πολλές φορές την τηλεκπαιδευση απαραίτητη, με τους εργαζόμενους και τους μαθητές να καλούνται να διαχειριστούν όχι μόνο την πληθώρα πληροφοριών στο διαδίκτυο αλλά και τη χρήση των νέων τεχνολογιών σε διάφορους τομείς της ζωής τους.

Η εργασία, η εκπαίδευση, η διασκέδαση, ακόμη και η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, πολλές φορές περνάει μέσα από μια οθόνη. Αν για τη νέα χρονιά  αναζητάτε ένα laptop δυνατό, ελαφρύ, κατάλληλο για bussiness, αλλά και για οικιακη χρηση, τo Open Market φέρνει για εσάς το νέο Notebook Toshiba dynabbok Satellite Pro C40-H-11O (I3/FHD/8/256/W10P).

Αυτός ο φορητός υπολογιστής 14" προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για μια παραγωγική μέρα εργασίας ή μελέτης. Με windows 10 pro και επεξεργαστή Intel® Core™ 10ης γενιάς, 8 GB, οι ταυτόχρονες εργασίες γίνονται παιχνίδι. Έχετε επαγγελματικό meeting Online, ενώ την ίδια στιγμή επεξεργάζεστε μια παρουσίαση και ταυτόχρονα κατεβάζετε το αγαπημένο σας Podcast ή audiobook για να το ακούσετε στον δρόμο; Όλα μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα και αποτελεσματικά χωρίς να χρειαστεί να διακοψετε κάτι! Με επιλογές αποθήκευσης: 256 GB, και με θύρα USB Type-C™ μπορείτε να συνδέεστε με ένα κλικ στα περιφερειακά που χρησιμοποιείτε περισσότερο (usb , ποντίκι κλπ).

Ο ελαφρύς αυτός υπολογιστής, με μόλις 1,55 κιλά βάρος και πάχος 18,9 χιλιοστά, με στενή σχεδίαση πλαισίου οθόνης, έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την ευκολία ώστε να είναι δίπλα σας, όπου και όποτε χρειάζεστε. Με μπαταρία που αντέχει έως και 10 ώρες* ικανή να τροφοδοτήσει μια ολοήμερη εργασία, ενώ η οθόνη FHD LCD 14" ματ , χωρίς αντανάκλαση, με ευρύχωρο πληκτρολόγιο και ακριβείας ClickPad, σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε με άνεση και αποτελεσματικότητα κάθε διεργασία. Και επειδή η ασφάλεια και η υγιεινή έχουν τον πρώτο ρόλο αυτή την εποχή, το νέο Notebook της Toshiba διαθέτει αντιβακτηριδιακή επίστρωση που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Η απρόσκοπτη επικοινωνία με πελάτες, συναδέλφους και αγαπημένους είναι πιο σημαντική από ποτέ. Συνδεθείτε με όλο τον ψηφιακό κόσμο γύρω σας, γίνεται παραγωγικοί με τους συνεργάτες στη δουλειά σας, μείνετε σε επαφή με συγγενείς και φίλους σας με το Notebook Toshiba dynabbok Satellite Pro C40-H-11O (I3/FHD/8/256/W10P).

Το open-market.gr σας φέρνει γρήγορα στην πόρτα σας, με δωρεάν μεταφορικά, τα καλύτερα προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές και after sales εγγύηση. Βρείτε το εδώ : www.open-market.gr

τηλεργασίατηλεκπαίδευσηlaptopOPEN