Market|18.03.2022 13:20

Lenovo Official Store: O νέος, απόλυτος τεχνολογικός προορισμός σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Celebration Event

Newsroom

Το Lenovo Official Store στο 3ο επίπεδο του THE MALL ATHENS, υποδέχεται το κοινό σε ένα μοναδικό event από την Πέμπτη  17 Μαρτίου έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου με δώρα για όλους!  

Bρείτε τις ομάδες Lenovo στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της στο THE MALL ATHENS. Ζητήστε τους την gift bag και με τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε μέσα, θα μπορέσετε να παραλάβετε το δώρο σας από το Lenovo Official Store! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, γιατί με τη συμμετοχή σας μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για κορυφαία laptop Lenovo. Συγκεκριμένα, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Lenovo Yoga Slim 7, το κομψό laptop που συνδυάζει εντυπωσιακό design με ασύγκριτες επιδόσεις και χαρακτηριστικά. Άλλος ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Lenovo Legion 5, ένα εξίσου φορητό, πανίσχυρο laptop που θα εκτινάσσει τις επιδόσεις σου στο gaming.

Τέλος, ένας υπερ-τυχερός θα κερδίσει το απόλυτα καινοτόμο προϊόν τεχνολογίας, το ThinkPad X1 Fold, το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη.

Το νέο κατάστημα της Lenovo, του Νο1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του ’21 τη λειτουργία του στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens, διαμορφώνοντας τον νέο, απόλυτο τεχνολογικό προορισμό.

Το Lenovo Official Store είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Lenovo με την Oktabit και υποδέχεται το κοινό για να παρουσιάσει το σύνολο των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία από tablet, laptop και σταθερούς υπολογιστές, έως και πληθώρα αξεσουάρ και περιφερειακά που μπορούν να απογειώσουν την παραγωγικότητα, τόσο στο home office, όσο και στο γραφείο.

Παράλληλα, προσφέρει για πρώτη φορά στους επισκέπτες τη δυνατότητα  να γνωρίσουν από κοντά το σύνολο των επαγγελματικών -ThinkPad, ThinkBook- και καταναλωτικών σειρών - Yoga, Legion, IdeaPad -  της Lenovo, αλλά και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος για τις λύσεις τεχνολογίας που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και προφίλ χρήστη.

ThinkPad X1 Fold, το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη

Ένα από τα «αστέρια» που λάμπουν στο νέο κατάστημα είναι το ThinkPad X1 Fold, το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη. Πέρα όμως από το ThinkPad X1 Fold, στο Lenovo Official Store οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη τη σειρά laptop ΤhinkPad X1 Family με προϊόντα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για high level επαγγελματίες. Συνδυάζουν εξαιρετικά χαμηλό βάρος με ισχυρές επιδόσεις και premium design, ενώ διαθέτουν τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν εργασία με ευκολία, άνεση και κυρίως ασφάλεια, οπό οπουδήποτε.

Εργασία με στυλ με την επαγγελματική σειρά ΤhinkBook

Δυναμικό παρόν στο Lenovo Official Store δίνει και η επαγγελματική σειρά ΤhinkBook για εργασία με στυλ. Με λύσεις για συνεχή χρήση και κορυφαία ασφάλεια, τα ThinkBook είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπως το ανοδιωμένο αλουμίνιο με φινίρισμα διπλού τόνου, έχουν ενσωματωμένα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως οι δεύτερες οθόνες πάνω στο σασί. 

Η σειρά Yoga, το κόσμημα της Lenovo

Από τις καταναλωτικές σειρές της Lenovo -Yoga, Legion, IdeaPad- η σειρά Yoga, το κόσμημα της Lenovo, κατατάσσεται στις premium σειρές με απίστευτο design, κορυφαία χαρακτηριστικά και εξαιρετικές επιδόσεις. Πρόκειται για την αφρόκρεμα των καταναλωτικών laptop, με πολλά extra χαρακτηριστικά που, εκτός από τη δυνατότητα αναδίπλωσης 360° σε ορισμένα μοντέλα, διαθέτουν έως και οθόνες OLED αφής και υψηλής ποιότητας υλικά. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, την υψηλή αυτονομία μπαταρίας και τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης, έχουν κάνει τα Yoga ιδιαιτέρως δημοφιλή στην αγορά. 

Legion, για υψηλές gaming απαιτήσεις

Φυσικά, ξεχωριστή θέση στο κατάστημα έχουν τα gaming συστήματα της σειράς Legion (desktop and laptop). Με την καθαρή σχεδιαστική γραμμή που έχουμε συνηθίσει στις σειρές Legion, σε συνδυασμό με τα δυνατά χαρακτηριστικά σε οθόνες έως 165Hz, τελευταίας γενιάς gaming επεξεργαστές, κάρτες γραφικών έως RTX 3080, SSD δίσκους, μεγάλες RAM και φυσικά RGB φωτιζόμενα πληκτρολόγια, μπορούν να αντεπεξέλθουν και στις πιο υψηλές gaming απαιτήσεις και να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Λύσεις για πρακτικούς χρήστες και tablet για κάθε ανάγκη

Η σειρά IdeaPad απευθύνεται σε mainstream χρήστες και καλύπτει με το εύρος των μηχανημάτων της κάθε ανάγκη: από απλή χρήση μέχρι κορυφαία χαρακτηριστικά όπως 1ΤΒ SSD δίσκο, 16GB RAM και τελευταίας γενιάς επεξεργαστές. Στο κατάστημα μπορείτε να δείτε από κοντά και την ευρεία γκάμα Lenovo Tablet που έρχεται να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες χρήσης.

Για πρώτη φορά ολόκληρη η σειρά workstation της Lenovo

Στο Lenovo Official Store θα συναντήσει κανείς επίσης για πρώτη φορά ολόκληρη τη σειρά workstation της εταιρείας. Tα workstations της σειράς ThinkStation P προσφέρουν ισχυρή απόδοση, με την τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel® Xeon® και επαγγελματικά γραφικά NVIDIA® Quadro®, σε συστήματα διπλού και μονού επεξεργαστή. Πιστοποιημένα από ανεξάρτητο προμηθευτή λογισμικού (ISV), ενεργειακά αποδοτικά και εξαιρετικά ευέλικτα, τα ThinkStation διαθέτουν την εξαιρετική αξιοπιστία που είναι αναμενόμενη από όλα τα προϊόντα Think.

Όλες οι σχεδιαστικές επιλογές του Lenovo Official Store συντονίζονται στη δημιουργία ενός χώρου που στοχεύει σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία: την εμπειρία Lenovo!

tabletThe Mall Athensειδήσεις τώρατεχνολογίαLenovoλάπτοπυπολογιστές