Betsson Foundation και «ο Άλλος Άνθρωπος»: Μαγειρεύουμε και τρώμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
NewsroomΗ κοινωνική κουζίνα «ο Άλλος Άνθρωπος» με την υποστήριξη του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Betsson Foundation, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 13:00 θα μαγειρέψει ΔΩΡΕΑΝ φαγητό για ΟΛΟΥΣ στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ο «Άλλος Άνθρωπος» βρίσκεται διαρκώς όπου υπάρχει ανάγκη προσφέροντας αλληλεγγύη χωρίς καμία απολύτως διάκριση εδώ και 12 χρόνια! Μόνο ο άνθρωπος για τον συνάνθρωπό του και όπως λέει και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος «Ο Άλλος Άνθρωπος είμαι εγώ, είσαι εσύ, είμαστε όλοι μας».
Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται και στη Θεσσαλονίκη και μαγειρεύει στην Πλατεία Αριστοτέλους κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Δεν πρόκειται για συσσίτιο αλλά για μια πράξη αγάπης προς το συνάνθρωπο.
Το Σάββατο λοιπόν «ο Άλλος Άνθρωπος» και το Betsson Foundation μαγειρεύουν vegan και πιο συγκεκριμένα κριθαρώτο με λαχανικά και σαλάτα.
Ελάτε να μαγειρέψουμε και να φάμε ΜΑΖΙ.
Εάν θέλετε γίνετε κι εσείς να γίνετε μέρος των δράσεων που τρέχει «Ο Άλλος Άνθρωπος» μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.
Με την υποστήριξη του Betsson Foundation.
- Η νίκη των Δημοκρατικών, τα 450 χαμένα εκατ. του Μασκ και η δύσκολη επόμενη μέρα της τεχνολογικής ελίτ
- Στη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ MKO «Παιδική Χαρά» - Τα «έριξε» στον τζόγο και στη «μεγαλομανία»
- Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»
- Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του