Market|06.07.2023 12:51

Συμπληρώματα διατροφής Quest, 40 χρόνια φροντίδα για καλύτερη ζωή

Newsroom

To 2023, η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Quest γιορτάζει τα 40 της χρόνια. Με έμπνευση από τη φύση και καθοδηγούμενη από την επιστήμη, έχει παραμείνει πιστή στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής άριστης ποιότητας, που περιέχουν συστατικά με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση. Η πλήρης σειρά συμπληρωμάτων διατροφής της Quest περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα, ωμέγα-3 & 6, πολυβιταμίνες, βότανα, προβιοτικά Biotix, στοχευμένες συνθέσεις Q-Life, αναβράζοντα Once A Day, πολυβιταμίνες Pregnall για εγκύους και το μοναδικό εκχύλισμα σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης Kyolic.

Η Quest είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής που παράγει όλα τα προϊόντα της "in-house", δηλαδή εντός των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών της. Αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει τον πλήρη έλεγχο όλης της παραγωγικής διαδικασίας και να μπορεί να δώσει εγγυήσεις για την περιεκτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων της. Κάθε χρόνο, παρασκευάζει περισσότερα από 75 εκατομμύρια δισκία και κάψουλες, με συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, λιπαρά οξέα, βότανα, ένζυμα, προβιοτικά, εξειδικευμένα συστατικά κ.α. Τα προϊόντα πωλούνται σε περισσότερες από 36 χώρες παγκοσμίως.

Για την Quest, η ποιότητα ήταν και είναι η βασική της προτεραιότητα. Χρησιμοποιεί πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, υπο-αλλεργικές, μη γενετικά τροποποιημένες, χωρίς λακτόζη και γλουτένη. Δίνει προτεραιότητα στην επιλογή πρώτων υλών φυτικής προέλευσης, με αποτέλεσμα τα περισσότερα συμπληρώματά της να είναι κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans. Επιπλέον, είναι μια από τις πρώτες εταιρίες στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής που εφάρμοσε στις εγκαταστάσεις της το GMP (Good Manufacturing Practice) προκειμένου να προσφέρει προϊόντα ύψιστης ποιότητας. Έχει πιστοποιήσεις ISO 9001 (σύστημα διαχείρισης ποιότητας) και ISO 14001 (σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης).

Η Quest είναι πρωτοπόρος στον σχεδιασμό εξειδικευμένων προβιοτικών συμπληρωμάτων. Την δεκαετία του ΄80, σχεδίασε το Acidophilus Plus, που ήταν το 1ο προβιοτικό που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και κυκλοφορεί μέχρι σήμερα, έχοντας πιστό κοινό. Στη συνέχεια, το 2010 δημιούργησε τη σειρά Biotix, την 1η σειρά εξειδικευμένων προβιοτικών συμπληρωμάτων με στοχευμένη δράση και χρησιμοποίησε σε αυτά τις καινοτόμες κάψουλες DRcaps (delayed release) που απελευθερώνουν τα προβιοτικά απευθείας στο έντερο. Τα TumBiotix Gold και Cholesterol Biotix της σειράς Biotix βραβεύτηκαν στα Food Supplement Awards 2022.

Με αφορμή τα 40 χρόνια της, η Quest ανακοινώνει ότι η Ζέτα Δούκα, που είναι  πρέσβειρα των Biotix από το 2017, είναι πλέον η πρέσβειρα όλης της Quest και είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της, «Φροντίδα είναι». Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα διατροφής και υγείας και έχοντας διαπιστώσει η ίδια τα οφέλη που προσφέρουν τα συμπληρώματα διατροφής Quest στην υγεία της, η Ζέτα Δούκα εξηγεί ότι «Φροντίδα είναι να απολαμβάνεις καθημερινά καλύτερη ποιότητα ζωής με τα συμπληρώματα διατροφής Quest».

Περισσότερα για την Quest:

www.douni.gr

https://www.facebook.com/QuestGreece/

https://www.instagram.com/questvitamins_greece/

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραQuestσυμπλήρωμα διατροφής