Μουσική|17.01.2019 20:10

Η Αλίσια Κιζ θα είναι η φετινή παρουσιάστρια των βραβείων Grammy

Newsroom

Mε παρουσιάστρια την Αλίσια Κιζ θα διεξαχθούν τα 61α Βραβεία Grammy, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο «Staples Center» του Λος Άντζελες και θα μεταδοθούν ζωντανά από το CBS. Η ανακοίνωση έγινε από την τραγουδίστρια με ένα reaction video, στο κανάλι της στο YouTube.

«Γνωρίζω πως νιώθεις όταν είσαι επάνω σε εκείνη τη σκηνή και πρόκειται να φέρω αυτό το vibe και την ενέργεια», δηλώνει η 37χρονη τραγουδίστρια – τραγουδοποιός που είναι κάτοχος 15 βραβείων Grammy.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα είμαι τελετάρχης στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής και θα γιορτάσουμε τη δημιουργικότητα, τη δύναμη και τη μαγεία. Είμαι ειδικά ενθουσιασμένη για όλες τις απίστευτες γυναίκες που είναι υποψήφιες φέτος», συμπληρώνει. 

«Μία δυναμική καλλιτέχνης με το σπάνιο συνδυασμό του ρηξικέλευθο ταλέντο και του πάθους για την τέχνη της, η Alicia Keys είναι η τέλεια επιλογή για παρουσιάστρια του show μας. Καθ’ όλη τη συναρπαστική καριέρα της, την έχω παρακολουθήσει να γίνεται μία ισχυρή δύναμη μέσα στη μουσική βιομηχανία και εκτός από αυτή», σχολιάζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας Ηχογράφησης, ο Νιλ Πoρτνόου.

«Ως καλλιτέχνης που μιλάει για τα καλά για τη δύναμη της μουσικής, πρότυπο και εκπρόσωπος της αλλαγής, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την έχουμε μαζί μας σε μία βραδιά που θα είναι σίγουρα αξέχαστη», δηλώνει.

GrammyβραβείαΑλίσια Κιζ