Μουσική|14.09.2021 09:56

Βραβεία MTV 2021: Η 18χρονη φαινόμενο που έφτασε τον Bieber - Προκλητική η Megan Fox

Newsroom

Ήταν μια βραδιά θριάμβου για την έφηβη ποπ σταρ Ολίβια Ροντρίγκο (Olivia Rodrigo) και τον πρώην σταρ των εφήβων Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) στα MTV Video Music Awards 2021, ένα σόου που απέφυγε τα τσιτάτα για την πανδημία και τα πολιτικά δρώμενα - θέματα που πρωταγωνίστησαν σε προηγούμενες τελετές απονομής των Βραβείων MTV. 

Η προκλητική, για άλλη μία φορά, εμφάνιση της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), η κουκούλα του Μπίμπερ, οι πόζες της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο καβγάς του Machine Gun Kelly με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο κόκκινο χαλί ανέβασαν την... αδρεναλίνη όλων όσοι παρακολούθησαν τα VMAs 2021, δηλ. τα Βραβεία του MTV. Mεγάλη αίσθηση προκάλεσε η επιστροφή της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, η οποία μάλιστα άνοιξε την βραδιά με μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

T

Ο Μπίμπερ σήκωσε την αυλαία τραγουδώντας ένα ντουέτο με την 18χρονη ράπερ από την Αυστραλία, Kid Laroi. Ο 27χρονος Μπίμπερ εμφανίστηκε στα Βραβεια για πρώτη φορά από το 2015, και έφυγε με δύο βραβεία - για καλλιτέχνη της χρονιάς και καλύτερο ποπ βίντεο για το Peaches. Ed Sheeran, Camilla Cabello και Billie Eilish ανέβηκαν στην σκηνή του MTV και με τις ερμηνείες τους μάγεψαν το κοινό.

VMA 2021 - Η 18χρονη Ολίβια Ροντρίγκο και η εμφάνιση του Lil Nas X

Η 18χρονη Olivia Rodrigo κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς με το «Drivers License», που αναδείχθηκε το κομμάτι που βρέθηκε στην κορυφή του streaming τον Ιανουάριο. «Αυτή είναι η πιο μαγική χρονιά της ζωής μου» είπε, ενώ έδωσε συμβουλή στα κορίτσια που αυτή τη στιγμή γράφουν τραγούδια και κάθονται στο πάτωμα του δωματίου τους. «Πολλοί θα προσπαθήσουν να χαμηλώσουν το φως σας, να λέτε τη γνώμη σας και να μοιτάζεστε την καρδιά σας γιατί είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο». 

T

Η Ολίβια Ίσαμπελ Ροντρίγκο είναι γνωστή για τους ρόλους της Paige Olvera στη σειρά Disney Channel, Bizaardvark και Nini Salazar-Roberts στη σειρά Disney + High School Musical: The Musical: The Series. Η Ροντρίγκο κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της «Driver’s License» τον Ιανουάριο του 2021. Έφτασε στην πρώτη θέση σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Το πρώτο της άλμπουμ, το Sour, κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου 2021. 

Η εμφάνιση του Lil Nas X απογείωσε τη βραδιά, με τον 22χρονο ράπερ φαινόμενο να παίρνει βραβείο για το βίντεο Montero (Call Me By Your Name). 

T

Τζάστιν Μπίμπερ στα VMA 2021: «Έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από αυτά που μας χωρίζουν»

Ο Μπίμπερ αναμετρήθηκε στις υποψηφιότητες με την Megan Thee Stallion, αλλά επικράτησε στα βραβεία. Λαμβάνοντας το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς ο Μπίμπερ μίλησε για το «τραύμα» της πανδημίας και την ελαφρότητα μιας βραδιάς με βραβεία μουσικής: «Ζούμε στιγμές που δεν έχουν υπάρξει ξανά, με την Covid και όλα όσα συμβαίνουν. Η μουσική είναι σπουδαίο πράγμα. Και είναι εκτόνωση για τους ανθρώπους καιτους φέρνει κοντά. Έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από αυτά που μας χωρίζουν. Πραγματικά πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται». 

T

Οι νικητές των MTV VMA 2021

  • Βίντεο της χρονιάς:  Lil Nas X: Montero (Call Me By Your Name)” – Columbia Records
  • Καλλιτέχνης της χρονιάς: Justin Bieber – Def Jam
  • Τραγούδι της χρονιάς: Olivia Rodrigo: Drivers License – Geffen Records
  • Καλύτερος νεοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης: Olivia Rodrigo – Geffen Records
  • Καλύτερη συνεργασία: Doja Cat ft. SZA: Kiss Me More – Kemosabe Records / RCA Records
  • Καλύτερο ποπ κομμάτι: Justin Bieber ft. Daniel Caesar, Giveon: Peaches – Def Jam
  • Καλύτερο χιπ χοπ κομμάτι: Travis Scott ft. Young Thug & M.I.A.: Franchise – Cactus Jack / Epic Records
  • Καλύτερο ροκ: John Mayer: Last Train Home – Columbia Records
  • Καλύτερο Alternative: Machine Gun Kelly ft. Blackbear: My Ex’s Best Friend – Bad Boy / Interscope Records
  • Καλύτερο Latin: Billie Eilish & Rosalía: Lo Vas A Olvidar – Darkroom / Interscope Records
  • Καλύτερο R&B: Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic: Leave the Door Open – Aftermath Entertainment / Atlantic Records
  • Καλύτερο K-pop: BTS – Butter – Bighit Music

Δείτε όλη τη λίστα με όλους τους νικητές των Βραβείων VMA's

T
T
T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

Dancing with the Stars: Αυτοί είναι οι 16 συμμετέχοντες - Παρουσιάστρια η Βίκυ Καγιά

Φεστιβάλ Βενετίας: Χρυσός Λέοντας στο L' evenement, μια ταινία για τις αμβλώσεις - Όλα τα βραβεία

Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω - Είμαι στρατιώτης και έχω στερηθεί»

Από τον Παντελή Παντελίδη στον Mad Clip: Τα τροχαία επωνύμων που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Εσείς δεν έχετε κάνει πράγματα για τα οποία να ντρέπεστε;»

Τζάστιν ΜπίμπερΜπίλι ΆιλιςΒραβεία MTVβραβείαVMALil Nas X