Μουσική|18.01.2022 13:00

Adele: Με υψηλή ραπτική στο νέο της βιντεοκλίπ «Oh My God» - Οι εμφανίσεις στο Λας Βέγκας

Newsroom

Η Αντέλ (Adele) κυκλοφόρησε το video για το τραγούδι «Oh My God», από το πρόσφατο album της «30» (Panik Records/Sony Music). Το clip ενώνει ξανά την Adele με τον σκηνοθέτη Sam Brown, ο οποίος σκηνοθέτησε και το video του «Rolling In The Deep», το 2010. Η Adele λέει «I know that it’s wrong, but I want to have fun» και στο φινάλε του βίντεο δαγκώνει... το μήλο!

Η ερμηνεύτρια επέλεξε 3 σύνολα υψηλής ραπτικής για για να εμφανιστεί στο βίντεο. Harris Reed, Nicolas Ghesquiere για τον οίκο Louis Vuitton και ένα χρυσό μπροκάρ μάξι φόρεμα Vivienne Westwood, με κοσμήματα Cartier.

«Δούλεψα ξανά με τον Sam Brown που σκηνοθέτησε το "Rolling In The Deep". Το να ξανασυνεργαζόμαστε μία δεκαετία μετά ήταν τουλάχιστον νοσταλγικό! Γυρίσαμε αυτό το βίντεο όταν κυκλοφόρησε το "Easy On Me", και συνέβαιναν ένα εκατομμύριο πράγματα ταυτόχρονα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν ακραία - σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, δεν είχε πολλή πλάκα; Αν και στο τέλος ένας τεράστιος πύθωνας ήταν στο γύρισμα και έτρεξα να φύγω γρήγορα από εκεί!» έγραψε στο Instagram η Αντέλ.

 

Το «30», το τέταρτο και τελευταίο studio album της Adele συνεχίζει να κυριαρχεί στα charts σε όλο τον κόσμο και είναι επίσημα 3α πλατινένιο στην Αμερική και 2α πλατινένιο σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία και Κορέα. Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο και το «30» είναι το πιο εμπορικό album για το 2021 και στην Αμερική βρίσκεται στο #1 του Billboard Top Album Sales chart για 7 εβδομάδες.

Είναι το album με τις πιο γρήγορες πωλήσεις για το 2021 και το μοναδικό album που έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο σε φυσικό προϊόν. Το πρώτο single «Easy On Me» είναι μια παγκόσμια επιτυχία και έχει παραμείνει στο #1 του Billboard Hot 100 για 8 εβδομάδες. Το «Easy On Me”» είναι αυτή τη στιγμή στο #1 του U.S. Top 40 Radio για 6η εβδομάδα, ξεπερνώντας έτσι το προηγούμενο ρεκό της Adele με το «Rolling In The Deep», όπου έμεινε για 5 εβδομάδες το 2011.

Με το που βγήκε το «Easy On Me» ήταν το τραγούδι που μπήκε στα περισσότερα ραδιοφωνικά playlists και το track με τις περισσότερες μεταδόσεις σε μόνο μια εβδομάδα. Το «Easy On Me» έχει γίνει χρυσό στην Ελλάδα. H Adele θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της «Weekends With Adele» στο Las Vegas την 21η Ιανουαρίου, στο «The Colosseum of Caesars Palace Hotel». 

Σύμφωνα με την Daily Mail η Αντέλ αναμένεται να κερδίζει περίπου 500.000 λίρες τη βραδιά στο Λας Βέγκας, και ως εκ τούτου θα είναι μία από τις πιο καλοπληρωμένες σταρς που θα εμφανιστούν σε αυτή τη σκηνή. Τα «Weekends» με την Αντέλ στο Caesars Palace's Colosseum ξεκινούν από τις 700 και φτάνουν τις 9.000 λίρες το άτομο. 

Η Αντέλ, με περιουσία που εκτιμάται στα 220 εκατομμύρια δολάρια, θα έχει πρόσβαση στην πριβέ σουίτα του Ceasars, αξίας 30.000 λιρών το βράδυ. Η σουίτα παραχωρεί και μπάτλερ, βοηθό, σοφέρ και προσωπικό ασφάλειας. Σύμφωνα με τη Sun, η Αντελ και οι καλεσμένοι της θα μπορούν να γευματίζουν και να πίνουν χωρίς χρέωση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της αλυσίδας των Caesars. 

τραγουδιστήςΑντέλΛας Βέγκαςειδήσεις τώραβιντεοκλίπ