Μουσική|20.06.2022 17:44

Σεμινάρια μόνο για φαν! Οι Metallica καλούν τους θαυμαστές τους να μάθουν κιθάρα... μαζί τους

Newsroom

Μια εξαιρετική πρόταση κάνουν οι Metallica σε όσους αγαπούν το συγκρότημά τους αλλά και την κιθάρα και θέλουν να μάθουν σε βάθος την τεχνική της. Η αγαπημένη μπάντα δημιουργεί κύκλο μαθημάτων, στα οποία οι θαυμαστές τους μπορούν να εξασκηθούν στο μουσικό όργανο στο πλευρό τους!

Το σεμινάριο, ειδικότερα, το οποίο δημιούργησαν οι Metallica με το Yousician (τη φινλανδική διαδραστική και εκπαιδευτική υπηρεσία μουσικής, που δημιουργήθηκε για την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου) δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παίξουν κιθάρα μαζί με τον James Hetfield και τον Kirk Hammett.

Τα μέλη των Metallica θα καθοδηγήσουν βήμα-βήμα τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, μέσα από 10 μαθήματα κιθάρας (riffs, lead και ρυθμός). Παράλληλα, οι θαυμαστές της μπάντας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να παίζουν στην κιθάρα γνωστά τραγούδια όπως τα: «Enter Sandman», «Nothing Else Matters», «One», «Fade to Black», «Master of Puppets».

Ο Hadley Spanier, υπεύθυνος για το σεμινάριο από την πλευρά της Yousician, είπε: «Τα μαθήματα των Metallica φέρνουν τους κιθαρίστες πολύ κοντά με τα μουσικά τους είδωλα. Θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς παίζουν κιθάρα οι Metallica από τους ίδιους τους Metallica!».

Όλες οι ειδήσεις

Πάτρα: Κατατέθηκε το πόρισμα Καρακούκη για Μαλένα και Ίριδα - Ασφυκτικοί θάνατοι από εγκληματικές ενέργειες

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για το κύμα ζέστης - Πού θα ξεπεράσει τους 40 ο υδράργυρος

Όλοι αναρωτιούνται τι είναι οι σπείρες μπλε φωτός που εμφανίστηκαν στον ουρανό της Νέας Ζηλανδίας – Μπερδεμένοι οι παρατηρητές, στο στόχαστρο ο Έλον Μασκ

Συγκινεί ο Θύμιος από τον Πύργο: «Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους» - Τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα

ειδήσεις τώρασυγκρότημακιθάραMetallica