Μουσική|28.08.2022 21:48

Ozzy Osbourne: «Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι» - «Δεν θέλει να πεθάνει στην Αμερική» και επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Newsroom

Ο Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne) ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη σύζυγό του Σάρον, επειδή «δεν θέλει να πεθάνει στην τρελή Αμερική».

Ο 73χρονος τραγουδιστής, ο οποίος διαμένει στο Μπέβερλι Χιλς για πάνω από 25 χρόνια, υποστήριξε ότι «όλα είναι γαμ***** γελοία» στις ΗΠΑ και υπογράμμισε το ιστορικό της χώρας με τους πυροβολισμούς σε σχολεία.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στην εφημερίδα The Observer: «Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι κάθε μέρα. Ένας Θεός ξέρει πόσοι άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί σε σχολεία. Και είναι και αυτός ο μαζικός πυροβολισμός στο Λας Βέγκας σε εκείνη τη συναυλία... Είναι εντελώς τρελό».

Παρά το γεγονός ότι το νεκροταφείο Forest Lawn της Καλιφόρνια είναι το προτιμώμενο μέρος ταφής διασημοτήτων όπως ο Paul Walker, η Brittany Murphy και η Bette Davis, ο Όζι ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμά τους, όπως μεταδίδει η Guardian.

Και συνέχισε: «Είμαι Άγγλος. Θέλω να επιστρέψω (...). Ήρθε η ώρα να γυρίσω στην πατρίδα μου».

Οι Osbournes έχουν χάσει την αγάπη τους για την Αμερική. Έτσι, τον Φεβρουάριο το ζευγάρι μετακομίζει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, πουλώντας την έπαυλή του (έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων) και πηγαίνοντας να κατοικίσει στο 120 ετών πανάκριβο κτήμα του Buckinghamshire, το Welders House. Μάλιστα, έχουν βάλει τους οικοδόμους να σκάψουν μια πισίνα, να εγκαταστήσουν κλιματισμό και να διαμορφώσουν στον Όζι ένα στούντιο για περισσότερη μουσική δημιουργία -με τον ίδιο να αναφέρει ένα πιθανό άλμπουμ με τον Iommi.

Τέλος, η σύζυγός του ξεκαθάρισε ότι η μετακόμιση δεν σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του θρυλικού Όζι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒρετανίαΌζι Όσμπορνειδήσεις τώραΗΠΑ